Zomer Cursus Engels Amsterdam

Spoedcursussen voor Spreekvaardigheid 2023

Op maat privé spoedcursussen voor een snelle verbetering. Privé Zomer Cursus Engels Amsterdam in juli en augustus: Zakelijk Engels, Tiener Engels, Algemeen Engels en Testvoorbereiding, altijd met een native-speaker docent. Gratis intakegesprek.

Zomer is de perfecte tijd om uzelf onder te dompelen in een transformerende spreekvaardigheid leerervaring. Met een Zomer Cursus Engels Amsterdam ontdekt u een unieke kans om een intensieve taalcursus Engels te volgen terwijl u de levendige straten, prachtige musea en rijke geschiedenis van deze stad verkent.

Intensieve Cursus Engels Spreekvaardigheid in Amsterdam, ook wel bekend als Engelse Immersie Cursussen of Engelse Spoedcursussen, zijn een vertrouwd model van taaltraining en worden op veel locaties aangeboden, van Malta tot Londen en New York. Maar deze cursussen zijn vaak erg duur en vereisen een grote inzet van tijd en geld. Bovendien moet u zich voor de meeste cursussen maanden van tevoren inschrijven!

Bij The English Center pakken we het anders aan, met privé spoedcursussen spreekvaardigheid Engels op maat, variërend van 10 tot 30 uur per week over een periode van één, twee, drie weken of meer met een keuze uit verschillende locaties.

Met dit flexibele model kunt u een cursus kiezen die zowel in uw agenda als in uw budget past EN die u de tijd geeft om Amsterdam te verkennen, waar bijna iedereen Engels spreekt, wat u veel zomerplezier en oefenmogelijkheden biedt. En het beste van alles is dat je snel kunt beginnen!

In deze blogpost over Cursussen Engels Spreekvaardigheid in Amsterdam zullen we dieper ingaan op-

5 Privé Zomer Spreekvaardigheid Cursussen Engels en Cursussen Zakelijk Engels.

Een opmerking over de locaties: Onze populaire cursuslocaties in Amsterdam zijn de Van Eeghenlaan 27, in het Museumkwartier en vlakbij het Vondelpark, en Binnenkant 24, op slechts enkele minuten van Amsterdam Centraal Station.

Daarnaast zien we ook klanten in Amstelveen (Chirurgijn 51), Den Haag (Raamweg 4) en Live Online.

Let op: alle afspraken zijn alleen op afspraak! Je kunt hier contact met ons opnemen.

Wil je beginnen met een gratis, vrijblijvende, online afspraak met een docent?

1. Zomer Cursus Engels Amsterdam: Privé Spoedcursussen Zakelijk Engels Professionele communicatietraining.

In de geglobaliseerde zakenwereld van vandaag is Engels de onbetwiste taalleider. Van Amsterdam tot Parijs en München, zakenmensen moeten Engels spreken om te kunnen communiceren met collega’s en partners van over de hele wereld.

In veel internationale bedrijven is Engels de officiële bedrijfstaal, dus werknemers moeten de hele dag Engels gebruiken – Engels voor vergaderingen, Engels voor verkoop, geschreven Engelse e-mails en rapporten, Engelse presentaties en toespraken, Engelse klantenservice… de lijst is eindeloos.

En zelfs als uw bedrijf Engels nog niet als bedrijfstaal heeft gekozen, wordt er nog steeds van werknemers verwacht dat ze goed presteren in het Engels.

De verwachtingen met betrekking tot uw prestaties op het gebied van zakelijk Engels beginnen al tijdens het sollicitatiegesprek en gaan door bij elke activiteit, zowel gesproken als geschreven. Collega’s, bazen en klanten zullen je opmerken:

 • vloeiendheid
 • vertrouwen
 • bondigheid
 • zinsstructuur
 • woordenschat
 • grammatica
 • uitspraak
 • diplomatie

…en hoewel perfectie niet vereist is, kan je Engelse taalvaardigheid een grote aanwinst zijn voor je beroepsprofiel. CEFR-niveau B1 voor spreek- en schrijfvaardigheid is over het algemeen het minimum, terwijl voor banen op hoger niveau vaardigheden op een hoger niveau vereist zijn. Veel werknemers hebben een gevorderd niveau Engels nodig (C1-C2).

Deze privé cursussen Zakelijk Engels op maat richten zich op praktische scenario’s, zoals presentaties, onderhandelingen en zakelijke correspondentie. De lessen worden gegeven door ervaren trainers die Engels als moedertaal hebben en zijn afgestemd op uw niveau, carrièrebehoeften en interesses, zodat u snel vooruitgang boekt en meer vertrouwen krijgt in uw professionele Engelse vaardigheden.

Lees verder om u in te schrijven.

Of bel +31 020 823 0569 voor meer informatie. We staan je graag te woord in het Engels of Nederlands.

Let op! Ben je een inwoner van Amsterdam die een carrièreswitch moet maken en krijg je ondersteuning van het UVW? Het English Center werkt samen met het programma van de Gemeente Amsterdam dat bekend staat als Switch. Met UVW Switch wordt jouw privé cursus Zakelijk Engels Sollicitatietraining mogelijk vergoed. Vraag uw UVW begeleider of lees meer over Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam.

2. Op maat lessen voor Tieners: Privé zomer training Engels. Academische lessen om tieners te helpen slagen op school en universiteit/hoger onderwijs.

Heeft uw tiener een oppepper nodig voor zijn Engels ter voorbereiding op het volgende schooljaar? Laat ons ze ondersteunen met gerichte, positieve aandacht voor precies die academische vaardigheden die ze nodig hebben. Deze lessen Engels voor tieners zijn privélessen van 1:1 en worden altijd gegeven door een leraar die Engels als moedertaal heeft. Engelse lessen helpen tieners om hun academische doelen op korte en lange termijn te bereiken.

Laat Engels geen bron van angst worden voor uw tiener. Persoonlijke bijles Engels voor tieners met een getalenteerde leraar Engels die Engels als moedertaal heeft, helpt kinderen met:

 • grammatica
 • zinsbouw
 • woordenschat
 • begrijpend lezen
 • testvaardigheden
 • schrijven en
 • spreekvaardigheid.

Lees hier meer over intensieve privécursussen voor tieners. Of bel ons op +31 20 823 0569. We staan je graag te woord over jouw tiener in het Engels of Nederlands. Je kunt ook een gratis intakegesprek aanvragen met een native-speaker docent.

3. Privé spoedcursussen algemeen Engels. Niveau A1 en hoger.

Als u uw algemene kennis van het Engels wilt verbeteren, dan zijn de intensieve privécursussen algemeen Engels van The English Center van Amsterdam een goede keuze. Deze cursussen zijn ontworpen voor leerlingen van alle niveaus en bieden een uitgebreide aanpak van taalverwerving. Door middel van boeiende activiteiten en interactieve discussies ontwikkelt u uw grammatica, woordenschat, spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden. De één-op-één setting zorgt voor persoonlijke aandacht en snelle vooruitgang, waardoor deze cursussen ideaal zijn voor wie op zoek is naar een gerichte en resultaatgerichte leerervaring.

Je kunt kiezen voor een intensieve cursus Engels variërend van 10 tot 30 uur per week over een periode van één, twee, drie weken – of meer. Met dit model kunt u een cursus kiezen die zowel in uw agenda als in uw budget past EN die u de tijd geeft om Amsterdam te verkennen, waar bijna iedereen Engels spreekt. En het beste van alles is dat je snel kunt beginnen!

4. Cursus Engels Amsterdam: Privé op maat cursussen Engels voor gevorderden: Niveau C1 tot C2 near native.

Voor C1- en C2-cursisten die al een solide basis in de Engelse taal hebben en hun taalvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, biedt The English Center intensieve privé cursussen Engels voor gevorderden. Deze cursussen gaan dieper in op complexe grammaticale structuren, idiomatische uitdrukkingen en gevorderde woordenschat. Door deel te nemen aan tot nadenken stemmende discussies en stimulerende activiteiten, verfijnt u uw taalvaardigheden en verkrijgt u de vloeiendheid die nodig is om met vertrouwen door academische of professionele omgevingen te navigeren.

Veel van onze klanten hebben al een C1- of C2-niveau, maar ze begrijpen dat het leren van een taal een levenslange reis is en dat je een taal nooit te goed kunt spreken! Gevorderde studenten willen zich vaak richten op slechts één of enkele aspecten van het Engels, zoals Engelse uitspraak of Engelse presentatievaardigheden. Met een privécursus Engels voor gevorderden kun je je verdiepen in alles van de Wall Street Journal, Forbes en The Economist tot poëzie en grote literatuur.

Kies voor een intensieve cursus Engels voor gevorderden, variërend van 10 tot 30 uur per week over een periode van één, twee, drie weken – of meer. Met dit model kun je een cursus kiezen die zowel bij jouw schema als budget past. En het beste van alles is dat je snel kunt beginnen!

5. Zomer Cursus Engels Amsterdam: Test Voorbereidings Engels.

Als u binnenkort een examen Engels moet afleggen, dan zullen de privé-testvoorbereidingscursussen van The English Center u voorzien van de nodige hulpmiddelen om te slagen. Of u zich nu voorbereidt op het IELTS-, TOEFL- of Cambridge-examen, een ervaren docent Engels met als moedertaal Engels begeleidt u door de examenopzet, diagnosticeert zwakke punten, oefent samen met u doelgericht en biedt onschatbare strategieën voor het maken van toetsen. Door intensieve testvoorbereiding en persoonlijke begeleiding zult u de vaardigheden en kennis opdoen die nodig zijn om uw gewenste score te behalen.

Zoals bij al onze intensieve cursussen Engels, kun je kiezen voor een intensieve testvoorbereidingscursus Engels variërend van 10 tot 30 uur per week over een periode van één, twee, drie weken – of meer. En het beste van alles is dat je snel kunt beginnen!

Wilt u beginnen met een gratis test? Probeer de English Center Level Test.

Of The English Center’s Business English Test of Idiom, ook gratis en vrijblijvend.

Lees hier meer over testvoorbereiding.

Bestemming Amsterdam: Beter Engels Zomer 2023

Een Privé Spoedcursus Engels Spreekvaardigheid in Amsterdam bij The English Center is een geweldige kans om het leren van een taal te combineren met het ontdekken van onze betoverende stad. Van intensieve privé cursussen zakelijk Engels tot test voorbereidingscursussen, onze reeks programma’s is geschikt voor studenten van alle niveaus en doelen. Met onze klantgerichte aanpak profiteert u van persoonlijke aandacht, ervaren native-speaker docenten in een vriendelijke, ondersteunende leeromgeving.

Neem deze zomer de sprong! Investeer in jezelf en je spreekvaardigheid. Bezoek onze website voor meer informatie over Privé Cursussen Engels Spreekvaardigheiden. Begin vandaag nog met het leren van Engels in de zomer. Of bel +31 20 823 0569. We staan u graag te woord!

Go back to the homepage.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram