Spoedcursussen Engels

Behaal snel resultaten! Duik in het Engels met uw native-speaker trainer.

Dynamische onderdompelingscursussen Engels in Amsterdam, Den Haag & Amstelveen.


Training op maat

Training op maat klinkt geweldig, toch? Het is een benadering van lesgeven die betekent dat de cursusinhoud, aanpak en activiteiten op U zijn toegespitst. Maar je moet alsnog een cursus kiezen, dus klik op de knop om enkele klantprofielen te bekijken.


Read more
Want to test
 your English
first?
Privé Spoedcursus Zakelijk Engels
  • Spoedcursus Zakelijk Engels, volledig op maat.
  • Snelle resultaten in één, twee of drie weken.
  • Zakelijk vocabulaire, diplomatie, presentaties, spreekvaardigheid.
  • Online & in persoon in Amsterdam & andere locaties.

Level 
B1+
Duration
Minstens 3 uren

Read more
Intensieve Cursus Engels
  • Intensieve cursussen Engels: Amsterdam & Den Haag.
  • Snel en effectief resultaat in 1, 2 of 3 weken.
  • Volledig gepersonaliseerde training voor beginners tot gevorderden.
  • Online of in persoon met uw native-speaker trainer.

Level 
A1+
Duration
Minimum 2 uren
Read more
Over 24
courses to
enrich your
English

Learn optimally from 
native-speaker English trainers.

Welkom op de pagina Spoedcursussen Engels van The English Center, waar u kunt beslissen of een intensieve spoedcursus Engels iets voor u is!

Wilt u uw Engels snel beter spreken? In een zeer korte tijd een groter woordenschat en meer zelfvertrouwen en spreek plezier hebben? En wilt u dat in Amsterdam doen? Ja?

Waarom kiezen voor een spoedcursus Engels?

Snel Engelse intensieve cursussen – zijn de slimste manier om uw Engelse taalvaardigheid en zelfvertrouwen snel te verbeteren. Intensieve spoedcursussen Engels activeren uw hersenen om in het Engels te denken, en dat is de magie – en de wetenschap – van deze onderdompelings (immersion) training.

Zijn alle intensieve spoedcursus Engels trainers Engelse native-speakers?

Alle docenten van The English Center zijn native speakers. Het zijn goed opgeleide, slimme, levendige professionals die u zullen helpen uw Engels te ontwikkelen op een interactieve manier die u nooit en te nimmer zal vervelen.

Wat is de psychologie achter het leren van talen?

Wanneer we een tweede taal (een T2) leren, zijn we ons onmiddellijk bewust van onze fouten. We weten dat we fouten maken en woordenschat missen. Plotseling worden slimme volwassenen uitgedaagd om te presteren, en komen ze tekort. Deze ervaring kan pijnlijk zijn voor mensen die trots zijn op hun communicatieve vaardigheden. Zij weten dat deze vaardigheden een hoeksteen zijn van hun succes. Geen enkele hoeveelheid charme, technische expertise of passie kan een taalhandicap volledig compenseren.

Is er onderzoek dat intensieve spoedcursussen Engels ondersteunt?

Onderzoek toont aan dat intensieve taal onderdompelings training helpt om de taal leercentra van de hersenen te activeren. Wanneer leerlingen volledig worden ondergedompeld in een taal, worden hun hersenen gedwongen om voortdurend nieuwe informatie te verwerken en te interpreteren. Dit leidt tot een verhoogde neurale activiteit in de delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het leren van talen, wat op zijn beurt het taalverwervingsproces helpt versnellen.

Is een intensieve snelcursus de gebruikelijke aanpak voor het onderwijzen van Engels?

Ja! De intensieve spoedcursus onderdompelingscursus is zeer populair over de hele wereld en in Nederland. The English Center verzorgt jaarlijks vele intensieve spoedcursussen Engels. De meeste van onze intensieve snelcursussen Engels worden gegeven in Amsterdam, maar we hebben ook klanten in Den Haag en Amstelveen.

Waar in Amsterdam vinden de intensieve spoedcursussen Engels plaats? Zijn ze ook online?

We bieden privé spoedcursussen aan in Amsterdam in het Museumkwartier en vlakbij het Centraal Station, plus in Den Haag en Amstelveen. De intensieve groepscursus vindt plaats in het hart van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

Deze cursussen zijn ook online beschikbaar.

Komt u uit een andere stad of om deze intensieve spoedcursus Engels te volgen?

Amsterdam is een geweldige stad om een taal te leren omdat hier zoveel Engels wordt gesproken. Overweeg om voor een één-, twee- of drie weekse intensieve spoedcursus Engels te komen. U kunt de ochtend doorbrengen met uw native speaker Engelse trainer en dan de middag en avond doorbrengen met het verkennen van onze prachtige stad. En geen probleem, u zult uw Engels overal kunnen oefenen, van musea tot winkels en cafés.

Wie kiest er voor een snelle spoedcursus Engels?

Accountants en CEO’s, creatieven en IT-professionals. Deze training is populair bij cursisten die beter Engels nodig hebben voor hun baan en voor sollicitatiegesprekken, presentaties of om te slagen voor een toets. Veel cursisten worden door hun bedrijf gestuurd omdat er in korte tijd een grote verbetering nodig is. HR afdelingen en bazen begrijpen de waarde van immersie training. Door te kiezen voor een intensieve spoedcursus toont u uw oprechte toewijding aan het Engels.

Maar deze intensieve spoedcursus Engels is ook populair bij fulltime ouders, mensen die van plan zijn te emigreren en wereldreizigers. Wie u ook bent, wij maken de intensieve cursus op maat voor u!

Is deze intensieve spoedcursus Engels goed voor alle niveaus?

Een privé cursus is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. De groepscursussen Business English van het English Center zijn voor niveau B2 en hoger.

Wat is de stijl van deze intensieve spoedcursus Engels? De sfeer?

Alle cursussen van het English Center bevatten veel spreken en worden op een frisse, positieve en dynamische manier gegeven.

Zijn intensieve spoedcursussen Engels goed voor het opbouwen van zelfvertrouwen?

Ja, onderdompeling kan helpen om de angst voor presentaties te verminderen en het zelfvertrouwen te vergroten. Wanneer leerlingen worden ondergedompeld in een taal, communiceren ze de hele tijd in die taal. Dit kan in het begin erg vermoeiend zijn, maar door oefening voelen sprekers van de tweede taal Engels zich meer op hun gemak en krijgen ze vertrouwen in hun taalvaardigheden. Hun “Engelse hersenen” worden sterk, terwijl woordenschat en structuren “top of mind” worden.

Zijn intensieve spoedcursussen Engels goed voor het opbouwen van spreekvaardigheid?

Ja! Een immersie-ervaring is ideaal om uw woordenschat en taalstructuren op te bouwen.

Zal deze intensieve spoedcursus Engels echt moeilijk zijn?

Deze cursus zal u natuurlijk uitdagen, maar hij zal op het perfecte niveau voor u worden gegeven. Dit betekent dat u vooruitgang kunt boeken zonder de vreselijke angst die kan ontstaan als u in een groep achterop raakt en te beschaamd bent om om hulp te vragen. Deze cursus bouwt u op, biedt structuren, voorbeelden, context, oefening en correcties, zodat u ontspannen blijft en geniet van uw taal leerervaring. Net als het beklimmen van een berg of het verkennen van een nieuwe stad, is het leren van een taal werk, maar het moet altijd positief en leuk zijn.

Schrijf u vandaag nog in voor een intensieve spoedcursus Engels en maak de snelle sprong naar zelfverzekerd Engels.

Vraag hieronder uw gratis intakegesprek aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

4.7
rating op google
100%
meer vertrouwen
1000+
klanten
Read more

Plan een gratis
kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak met een trainer uit ons topteam om uw leerdoelen te bespreken.

Neem contact met ons op
Dit is waarom mensen kiest voor het English Center.
100% native-speaker professionele trainers Zakelijk Engels.
Geweldige locaties in Amsterdam, Amstelveen & Den Haag. Online training in Europa en daarbuiten!
100% afgestemd op uw leerdoelen voor Engels.
Vind de cursus die het beste bij u past.

Bij The English Center zijn al onze cursussen volledig afgestemd op uw leerdoelen. Of u uw zakelijke woordenschat wilt vergroten, betere rapporten wilt schrijven of duidelijker wilt spreken, we hebben een cursus die bij u past.

Maak een afspraak

Start improving your English now.

Begin nu met het verbeteren van uw Engels.
Op zoek naar privé, groeps, intensieve of in-company cursussen Engels?
Neem nu contact op met The English Center en maak een gratis afspraak met een native-speaker trainer.
Laten we over uw doelen praten en kijken hoe we deze samen kunnen bereiken!
Vul het contactformulier in of bel +31 (0)20 823 0569.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram