Maak een gratis persoonlijke afspraak met een native-speaker trainer.

Tijdens us adviesgesprek met onze native-speaker trainer bespreken wij het volgende: wat wilt u bereiken? Beter spreken? Beter schrijven? Een succesvol sollicitatiegesprek? Moet u Engels spreken op het werk, of een test afleggen om toegelaten te worden tot een universiteit? Wat zijn uw doelen en uitdagingen?

Wij werken met u samen om de beste resultaten te behalen.

U kunt ons bellen op +31 20 823 0569. We staan u graag te woord in het Engels of Nederlands. Wij spreken u graag!

Benieuwd naar wat uw niveau Engels momenteel is?

Doe onze test voor woordenschat en grammatica. Deze test is gratis en vrijblijvend. Nadat u klaar bent, krijgt u een e-mail met een CEFR score en een cursus advies.

Vind de cursus die het beste bij u past

Het kiezen van de juiste cursus kan moeilijk zijn, maar wij zijn er om u te helpen. Hieronder vindt u een aantal scenario’s van klanten die misschien bij uw situatie passen. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Geen probleem! We passen onze trainingen graag aan, zodat u de grootst mogelijke verbetering ervaart. Dus laten we praten! Vraag nu uw gratis afspraak aan met een trainer van English Center.

Intensief privé

“Jan werkt voor een bank. Hij is Nederlander en spreekt redelijk goed Engels, maar hij is stil in Engelse zakelijke bijeenkomsten omdat hij alles in zijn hoofd moet vertalen. Gesprekken gaan voor hem te snel en hij voelt dat hij de draad van het verhaal vaak kwijt raakt.”

Jan koos voor een intensieve privécursus. Nu heeft hij een veel grotere woordenschat en hij hoeft niet meer in zijn hoofd te vertalen. Nu voelt hij zich prettig en zelfverzekerd als hij luistert en spreekt in Engelse vergaderingen.

Ga naar intensieve prive cursus →

Uitspraak training

“Maria’s moedertaal is Spaans. Ze is een hoog opgeleide ingenieur met een geweldige baan, maar mensen vragen haar vaak om zichzelf te herhalen. Haar sterke accent is soms moeilijk te verstaan.”

Maria heeft gekozen voor een wekelijkse privé-uitspraakles met een trainer die haar ondersteunt. Ze werkt aan het verminderen van haar accent en het leren van de juiste Engelse uitspraak.

Ga naar privé uitspraaktraining →

Cursus zakelijk Engels

“Liesbeth is een wetenschapper die moet spreken op internationale conferenties. Ze kan haar presentatie uit het hoofd leren, maar ze maakt zich zorgen over de Q & A.”

Liesbeth volgt een wekelijkse privéles die haar helpt een betere luisteraar en spreker te zijn. Nu voelt ze zich minder gestrest en zelfverzekerder.

Ga naar cursus →

Engels voor acteurs

“Wendy Ruijfrok is een jonge actrice die auditie wil doen voor zowel Engelse als Nederlandse rollen. Als gevestigd actrice in de Nederlandse TV & film – Brugklas en Silverstar – werkt ze met een uitspraak coach van The English Center om die nonchalante Amerikaanse sound te krijgen.”

Wendy krijgt Live Online Amerikaans Accent lessen.

Ga naar cursus →

In-company training

“Marielle Orr is de HR directeur bij Innova. Ze zocht een wekelijkse online training zakelijk Engels voor 100 medewerkers voornamelijk uit Nederland en India. Ze wilde een cursus over elevator pitches, presentaties, klantenservice en meer.”

Marielle vroeg The English Center om Engelse business training te verzorgen voor ongeveer 100 werknemers. De training vindt plaats op maandagochtend, Live Online.

Vraag een offerte aan →

Snelcursussen op maat

“Maarten zit in sales en begint aan een nieuwe baan in een Engelstalig bedrijf. In het Nederlands is hij grappig, zelfverzekerd en overtuigend. Maar nu vraagt hij zich af: Zal ik in het Engels net zo gevat zijn als in het Nederlands?”

Maarten krijgt een onderdompeling training van 50 uur gedurende 3 weken.

Ga naar cursus →

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?