Engels Cursus Amsterdam

100% Native-speaker trainersZakelijk Engels specialistenCEDEO-erkend cursussen
Al onze trainers hebben Engels als moedertaalExpertise in professionele taalvaardighedenErkend als uitmuntend in Engels onderwijs

Populaire Engelse taalcursussen in Amsterdam

The English Center heeft een ruim aanbod aan zowel professionele als generieke Engelse cursussen voor wie zijn of haar Engelse taalvaardigheid wil verbeteren. Alle cursussen worden gegeven door native-speaking trainers uit ons team in Amsterdam. Vraag vrijblijvend een online intake gesprek aan.

Engels Spoedcursus

Verbeter je Engels – snel

Onze Engelse spoedcursussen zijn intensieve cursussen, ontworpen voor wie snel resultaat wil boeken. Na het intake gesprek maken wij een cursus voor jou op maat, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen en het rooster dat bij je past. Afhankelijk van je wensen duurt een intensieve cursus meestal tussen de 20 en 50 uur.

Ontdek onze Intensieve Zakelijk Engels cursus >

Lees meer over onze Intensieve Engels cursus >

Cursus Engels Spreken

Verbeter je Engelse uitspraak

Spreken en Luisteren vallen onder de belangrijkste Engelse vaardigheden. De kunst om mondeling te communiceren is de meest waardevolle eigenschap die je kunt hebben. Of het nu gaat om het geven van een presentatie of je comfortabel voelen in sociale situaties – wij kunnen je helpen met het verbeteren van je gesproken Engels.

Ontdek onze Zakelijk Engels Spreken cursus >

Ontdek al onze privé Engels cursussen >

Onze locaties: Engels cursus Amsterdam

De locaties waar we onze Engelse cursus Amsterdam geven zijn gelegen op slechts enkele minuten van Amsterdam Centraal Station en in het historische Museumkwartier. Zo ervaren onze pupillen de perfecte mix van gemak (want goed bereikbaar) en cultuur (want op de mooiste plekjes van onze hoofdstad!).

Amsterdam Museumkwartier

Van Eeghenlaan 27, 1071 EN 

Engelse Cursus Amsterdam – alleen op afspraak. Bel +31 (0)20 823 0569. Of neem contact op.

Een prachtig uitzicht op het Vondelpark en klaslokalen op 5 verdiepingen met ieder hun eigen, artistieke stijl: les op deze locatie is een feestje an sich. Op slechts 5 minuten lopen van het Amsterdamse Museumplein zijn onze beroemdste musea binnen handbereik, net als mooie winkels, goede restaurants en het wereldberoemde Concertgebouw.

Amsterdam Centraal Station

Binnenkant 24, 1011 AN

Engels cursus Amsterdam – alleen op afspraak. Bel +31 (0)20 823 0569. Of neem contact op.

Deze mooie locatie ligt op slechts 700 meter van het Centraal Station. Beleef het hart van de historische stad vanuit ons klaslokaal na een korte wandeling door karakteristiek Amsterdam. De locatie is gevestigd in een charmant nationaal monument, en kijkt uit op een van de mooiste grachten van Amsterdam.

Amsterdam Centraal Station

Kromme Waal 9, 1011 BS

Engelse cursus Amsterdam – alleen op afspraak. Bel +31 (0)20 823 0569. Of neem contact op.

Op slechts enkele minuten van Amsterdam Centraal Station ligt deze historische locatie uit 1878. Elk lokaal heeft zijn eigen persoonlijkheid en is uniek ingericht. Sommige ruimtes bieden een panoramisch uitzicht op de stad, wat als inspirerende achtergrond dient tijdens de Engelse les.

Ben je op zoek naar incompany training voor je collega’s in Amsterdam? Bezoek onze incompany training pagina.

Weet je nog niet welke Engelse Cursus Amsterdam je moet kiezen?

Twijfel je tussen Engelse les in Amsterdam, Den Haag of Amstelveen? Of denk je na over een online, op-locatie of hybride cursus? We begeleiden je graag in het maken van de juiste keuze.

Bel ons via het telefoonnummer +31 (0)20 823 0569 voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op over jouw Engels cursus Amsterdam. Graag tot ziens in Amsterdam! 

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram