Engels Cursus Op Locatie

100% Native-speaker trainersZakelijk Engels specialistenCEDEO-erkend cursussen
Al onze trainers hebben Engels als moedertaalExpertise in professionele taalvaardighedenErkend als uitmuntend in Engels onderwijs

Over onze locaties

Bij The English Center begrijpen we dat iedereen unieke leerbehoeften en doelen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte cursussen aan die volledig zijn afgestemd op jouw wensen. Of je nu je zakelijk Engels wilt verbeteren, je spreekvaardigheid wilt verfijnen of je grammatica wilt perfectioneren, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Onze locaties in Amsterdam, Den Haag en Amstelveen zijn zorgvuldig gekozen om een optimale leeromgeving te bieden. Zo kun je bij ons terecht in het bruisende hart van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark en het Museumplein, of in het historische centrum nabij Amsterdam Centraal Station. In Den Haag kun je leren in de buurt van het Malieveld en Den Haag Centraal, en in Amstelveen zijn we slechts een paar minuten verwijderd van het Poortwachter tram- en busstation. 

Bekijk onze locaties:

Onze native-speaker trainers brengen niet alleen hun taalvaardigheid, maar ook hun culturele kennis mee naar de lessen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de taal leert, maar ook de nuances en het gebruik ervan in de praktijk begrijpt. Onze trainingen zijn CEDEO-erkend, wat garant staat voor uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid.

Download hier ons CEDEO klaantevredenheidsrapport.

Zie hier over CEDEO erkenning.

Klaar om je Engels naar een hoger niveau te tillen met een Engels cursus op locatie? Of je nu kiest voor Amsterdam, Den Haag of Amstelveen, The English Center biedt je de ondersteuning en expertise die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een gratis intakegesprek om jouw leerdoelen te bespreken. Bel ons op +31 20 823 0569 of vul het contactformulier in. 

Tot snel!

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

Name(Vereist)
Geeft u de voorkeur aan dat we u bellen of e-mailen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram