Cursus Engels Amstelveen

100% Native-speaker trainersZakelijk Engels specialistenCEDEO-erkend cursussen
Al onze trainers hebben Engels als moedertaalExpertise in professionele taalvaardighedenErkend als uitmuntend in Engels onderwijs

Engelse les van native-speakers in Amstelveen

The English Center is opgericht in 2009 door Brenda de Jong-Pauley, MA en trainer bij The English Center. Onze locatie in Amstelveen– erg dicht bij Westwijk– ligt op slechts 3 minuten lopen van de Poortwachter tram- en bushalte, vlakbij Middenhoven Park en dichtbij The International School of Amsterdam (ISA) op de Sportslaan.

Al onze cursussen worden gegeven door native-speaking Engelse trainers van ons team uit Amsterdam. Met een team van 25 trainers uit onder meer de VS, VK, Australië en Zuid-Afrika, vind je gegarandeerd een trainer die bij jou past. Vraag vrijblijvend een online intake gesprek aan.

Engels Spoedcursus

Intensieve Training

Tijdens een spoedcursus Engels bij The English Center krijg je gedurende 1, 2 of 3 weken intensieve privé training. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je snel resultaat boekt. We bieden spoedcursussen voor zowel Zakelijk Engels als Standaard Engels. Onze spoedcursussen zijn altijd afgestemd op de doelen en wensen van de cursist. Kies het rooster en aantal lesuren dat bij jou past.

Ontdek onze Intensieve Zakelijk Engels cursus >

Lees meer over onze Intensieve Engels cursus >

Cursus Engels Spreken

Train je Accent

Wat is de meest belangrijke Engelse skill, denk je? Als je ‘spreken’ op deze vraag hebt geantwoord, zit je goed! De vaardigheid om goed te kunnen spreken is cruciaal. Een slechte uitspraak of een extreme accent maken je slecht verstaanbaar, wat lastig is in zowel sociale als professionele situaties. The English Center helpt graag bij het verbeteren van je Engelse uitspraak.

Ontdek onze Cursus Zakelijk Engels Spreken >

Ontdek al onze privé Engels cursussen >

The English Center locatie in Amstelveen

Het hoofdkwartier van The English Center bevindt zich in Amstelveen – erg dicht bij Westwijk. Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte cursus Engels of Zakelijk Engels, op onze locatie of bij jou thuis in Amstelveen, neem dan contact met ons op!

Ben je op zoek naar incompany training voor je collega’s? Bezoek onze incompany training pagina.

In Amstelveen bevinden zich de hoofdkantoren van KLM en KPMG, een van de ‘big four’ accounting firma’s, evenals het Cobra Museum en The International School of Amsterdam. Daarnaast vind je er internationale kantoren van diverse Japanse bedrijven, waaronder Nikon Europe en Canon Europe. Dit zorgt ervoor de Amstelveen een bruisende internationale hub is met expats uit onder andere Japan, India, China, Korea, Oekraïne, de VS en het VK. Een prettige plek om te wonen voor expats en locals!

Amstelveen Locatie

Chirurgijn 51, 1188 DK, Amstelveen

Alleen op afspraak. Bel +31 (0)20 823 0569.

Onze leslocatie bevindt zich op slechts 3 minuten lopen van de Poortwachter tram- en bushalte, met tramlijn 25 en buslijnen 347, 348 en 247. Bus 247 zorgt voor een goede verbinding tussen Amstelveen en Uithoorn. Kom je met de auto? Gratis parkeren. We zijn daarnaast ook goed bereikbaar per fiets, voor de echte Dutchies!

Nog niet zeker welke Cursus Engels in Amstelveen bij je past?

Naast onze locatie in Amstelveen kun je ons ook vinden in Amsterdam en Den Haag, online of een combinatie van live en online les. Neem contact op om te bespreken wat het beste bij jou past en hoe we jou kunnen helpen met het verbeteren van je (zakelijk) Engels. 

Bel ons via het telefoonnummer +31 (0)20 823 0569 voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op. Graag tot ziens in Amstelveen! 

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram