Engels Cursus Den Haag

100% Native-speaker trainersZakelijk Engels specialistenCEDEO-erkend cursussen
Al onze trainers hebben Engels als moedertaalExpertise in professionele taalvaardighedenErkend als uitmuntend in Engels onderwijs

Populaire Engelse taalcursussen in Den Haag

Kies de cursus Engels die het beste bij jou past. Al onze cursussen worden gegeven door native-speaker Engelse trainers van ons team uit Den Haag. Vraag een gratis online intake gesprek aan, en maak online kennis met een van onze Engelse docenten.

Engels Spoedcursus

De Snelle Route Naar Beter Engels

Onze Engelse spoedcursussen zijn intensieve cursussen, ontworpen voor wie snel resultaat wil boeken. Na het intake gesprek maken wij een cursus voor jou op maat, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen en het rooster dat bij je past. Afhankelijk van je wensen duurt een intensieve cursus meestal tussen de 20 en 50 uur.

Ontdek onze Intensieve Zakelijk Engels cursus >

Lees meer over onze Intensieve Engels cursus >

Cursus Engels Spreken

Verbeter je Engelse uitspraak

Spreken en Luisteren vallen onder de belangrijkste Engelse vaardigheden. De kunst om mondeling te communiceren is de meest waardevolle eigenschap die je kunt hebben. Of het nu gaat om het geven van een presentatie of je comfortabel voelen in sociale situaties – wij kunnen je helpen met het verbeteren van je gesproken Engels.

Ontdek onze Zakelijk Engels Spreken cursus >

Ontdek al onze privé Engels cursussen >

Onze locatie in Den Haag

Den Haag Central Station

Raamweg 4, 2596 HL, Den Haag

Alleen op afspraak. Bel +31 (0)20 823 0569 over Engelse cursussen in Den Haag.

Onze locatie bevindt zich op een steenworp afstand van Den Haag Centraal Station en het schilderachtige Malieveld. De ideale locatie om je Engels bij te spijkeren. Heb je geen zin om te lopen? Geen probleem! Tramlijn 9 stopt direct bij Raamweg 4. Parkeren is mogelijk op aanvraag. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Onze andere locaties voor Engelse Cursus Den Haag

In de Marlot buurt in Den Haag:

Leidsestraatweg 77, 2594 BB Den Haag

Alleen op afspraak. Bel +31 (0)20 823 0569. Of neem contact op.

In het Staten Kwartier:

Pres. Kennedylaan 19, 2517 JK Den Haag

Alleen op afspraak. Bel +31 +31 (0)20 823 0569. Of neem contact op.

Ben je op zoek naar incompany training voor je collega’s in Den Haag? Bezoek onze incompany training pagina.

Weet je nog niet welke Engelse Cursus Den Haag je moet kiezen?

Twijfel je tussen verschillende locaties in Den Haag, of weet je nog niet of je voor een hybride of online cursus moet gaan? Wij staan klaar om je te begeleiden. Neem contact met ons op via het contactformulier of +31 (0)20 823 0569 voor meer informatie. Plan vandaag nog je gratis intakegesprek. Tot ziens in Den Haag!

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram