Veelgestelde vragen

AAN DE SLAG (3)

Ja, we bieden een gratis online intakegesprek aan.

Er zijn verschillende manieren om te beginnen: op de website, via ons contactformulier, het intakeverzoekformulier, of registreer online voor de cursus die je wil gaan volgen. Je kunt ons ook e-mailen op englishcourse@englishcenter.nl, of bellen. We staan je graag te woord in het Engels of Nederlands!

Ja, je kunt over het algemeen binnen ongeveer 7 dagen met de cursus beginnen.

ACCENTVERMINDERING (3)

Ja, we werken graag met acteurs!

We hebben moedertaal trainers uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten die je kunnen helpen het gewenste accent te ontwikkelen.

Ja, The English Center biedt ook trainingen in uitspraak (accentvermindering) aan.

BEDRIJFS-ENGELS (5)

Vraag ons om een offerte.

Ja. Dien hiervoor een informatie- of offerteaanvraag in.

Ja, dat is geen probleem. We kunnen groepen tot ongeveer 100 personen online lesgeven.

De mogelijkheden variëren van één keer per week training gedurende een x aantal weken, tot een paar sessies van een halve dag verspreid over enkele weken.

We bedienen allerlei soorten bedrijven, van adviesbureaus tot vastgoed, energie tot farmacie, en IT tot mode.

GROEPEN (1)

Groepscursussen zijn alleen beschikbaar als bedrijfstraining.

INTENSIEVE CURSUSSEN (3)

Hier kunnen wij helaas niet bij helpen.

Ja, we bieden intensieve reguliere Engelse en zakelijke Engelse cursussen van enkele dagen, één week, twee weken, drie weken of langer aan.

Reguliere pakketten bevatten tussen de 20 en 50 trainingsuren.

JOUW FOCUS (4)

Ja, we bieden verschillende soorten training aan. Vraag ons hiernaar voor meer informatie.

Ja. We helpen klanten met cv’s, sollicitatiebrieven en het voorbereiden op Engelstalige sollicitatiegesprekken.

Ja. We bieden privétraining voor toetsvoorbereiding aan.

Ja, de cursus wordt aangepast om je unieke doelen te ondersteunen.

KOSTEN (3)

Dat hangt af van het aantal uren dat je afneemt. Privélessen beginnen bij 85 euro per uur en zijn BTW-vrij.

Ja, dat is geen probleem.

Papieren boeken zijn niet inbegrepen. Digitale bronnen zijn wel inbegrepen.

MEER (4)

We werken voornamelijk met volwassenen en tieners.

Ja, we hebben een gesproken Engelse taallab-app waarmee je duizenden video’s kunt bekijken, naar je eigen opnames kunt luisteren en directe correcties kunt krijgen. Bovendien bieden we wekelijks persoonlijke feedback op je opnames.

Een certificaat van voltooiing kan worden verstrekt, met vermelding van het aantal trainingsuren en je score op de Oxford Online Placement Test.

We bedienen alle CEFR-niveaus, maar we zijn gespecialiseerd in training aan cursisten op gevorderd niveau.

ROOSTER (8)

Ja, we bieden het hele jaar door trainingen aan, behalve een week of twee rond de feestdagen in december.

Een online les kan 30 minuten of langer duren. Een les op locatie duurt 90 minuten of langer.

Je moet over voldoende vocabulaire en syntaxis beschikken om veel verschillende situaties te kunnen dekken. Die vocabulaire/syntaxis moet bovendien productief zijn en niet alleen receptief. Met andere woorden, de Engelse taal moet “top of mind” zijn.

Het lesrooster hangt af van wat het beste bij jou past. Een of twee keer per week training is gebruikelijk, behalve bij intensieve cursussen, die meestal één tot twee weken duren.

Voor de meeste (redelijk) gevorderde cursisten is het uitbouwen van een actieve woordenschat en het oefenen van deze nieuwe woordenschat in een realistische gesprekssetting cruciaal. Hierbij is het van belang dat er gecorrigeerd wordt wanneer nodig.

Dat is op voorhand moeilijk te zeggen, maar 20 uur is voor veel cursisten een goed lespakket. Sommige cursisten hebben echter maar een paar uur nodig om zich voor te bereiden op een belangrijke presentatie of interview, terwijl anderen een langzamere, gestage aanpak willen met een grote verbetering als resultaat. Die deelnemers werken dan een langere periode met ons samen. Iedereen is uniek.

Training is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 20:00 uur.

Er is altijd veel actief gesprek met correcties en specifieke vaardigheden; vaak jargon, idioom en uitspraak. De activiteiten en inhoud van elke les worden aangepast aan de interesses, werksector, niveau en doelen van de cursist.

TESTEN (1)

Ja, we bieden twee gratis tests en verschillende andere testopties aan, waaronder de Oxford Online Placement Test, de Test of Spoken English van The English Center en de Writing Test van The English Center.

TRAINERSnl (1)

Ja. Onze trainers komen uit de VS, Australië, Zuid-Afrika, Canada en andere Engelssprekende landen. Ze zijn allemaal goed opgeleid en gekwalificeerd om Engels als tweede taal te onderwijzen.

WAAR (4)

Bij de locaties in Amstelveen kun je gemakkelijk parkeren (gratis of tegen lage kosten). Voor parkeren in Amsterdam en Den Haag kun je het beste bij ons informeren.

Kan ik een cursus online volgen?

Onze leslokalen bevinden zich op 3 locaties in Amsterdam: 2 vlak bij het Centraal Station en 1 in het Museumkwartier, vlak bij het Vondelpark. We hebben ook leslokalen in Amstelveen, Den Haag (dicht bij Den Haag Centraal station) en op zakelijke locaties.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We beginnen meestal online, met een gratis Zoom intakegesprek.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram