Over The English Center

Ons verhaal begint in 2009, toen de Amerikaanse Brenda de Jong-Pauley, MA, besloot The English Center op te richten. Een inspirerende leeromgeving, gedreven door haar passie voor de Engelse taal en onderwijs. De hoogwaardige kwaliteit van TEC wordt erkend door zowel CRKBO als CEDEO. Wij zijn actief betrokken bij diverse programma’s van de Gemeente Amsterdam, en onderscheiden ons als een dynamisch, vrouwelijk geleid initiatief.

Waar wij voor staan

 • Effectieve communicatie: Wij brengen theorie tot leven met praktische toepassingen die je écht kunt gebruiken.
 • Tevreden klanten: De doelen van onze leerlingen zijn ons kompas. We denken proactief met je mee en streven ernaar om je verwachtingen niet alleen te voldoen, maar te overtreffen.
 • Maatwerk: Elk leertraject is uniek. We stemmen de inhoud van iedere cursus af op jouw persoonlijke doelen voor de meest effectieve en persoonlijke leerervaring.
 • Hoogwaardige leerervaringen: Onze cursussen staan garant voor kwaliteit; ze zijn niet alleen boeiend, maar ook innovatief!

Waar wij in uitblinken

 • Zakelijk Engels: Verbeter je professionele taalvaardigheden op ieder gebied.
 • Intensieve trainingen: Versnel je leerproces met onze persoonlijke en intensieve (spoed) cursussen.
 • Uitspraakverbetering: Leer duidelijk en zelfverzekerd communiceren.
 • Privé en op maat gemaakt: Jouw behoeften, onze expertise.

Over onze zakelijke klanten

Van financiële instellingen tot trendy modehuizen en innovatieve farmaceutische bedrijven, onze klanten zijn net zo divers als onze cursussen. Hoewel vaak in de Randstad gevestigd, reikt onze klantenkring tot in Saoedi-Arabië en Palestina.

Over onze locaties

Of je nu kiest voor een cursus in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, bij jou op kantoor of online: onze lessen zijn altijd persoonlijk en ondersteunend. Geïnspireerd door Brenda’s achtergrond in psychologie en onderwijs, garanderen we leerervaringen die zowel plezierig als effectief zijn.

Over ons team

TEC bestaat uit een team van 25 topdocenten uit landen als het Verenigd Koninkrijk, de VS, Ierland en Australië. Samen doen we er alles aan om de Engelse vaardigheden van onze cursisten naar het hoogste niveau te brengen. De finesse van zakelijk Engels leer je bij ons, met nuances die alleen een native speaker kent.

Trainers van The English Center zijn niet alleen geselecteerd op hun native English en academische kwalificaties. Ze worden ook geselecteerd op hun passie, geduld, humor, creativiteit en flexibiliteit. Wij geloven dat uw lessen Engels niet alleen effectief, maar ook leuk moeten zijn.

Waarom zijn native speakers onmisbaar bij het leren van Engels?

 • Correcte uitspraak: Onze native speakers beheersen de Engelse taal tot in de puntjes, wat essentieel is voor de juiste uitspraak.
 • Instinctief taalgevoel: Native speakers hebben een natuurlijke greep op idioom en grammatica, waardoor je de taal leert zoals deze daadwerkelijk gesproken wordt.
 • Diplomatieke taalvaardigheden: Onze trainers zijn vaardig in het onderwijzen van de fijne nuances van diplomatiek en professioneel Engels.
 • Cultureel begrip: Onze trainers delen waardevolle inzichten in de culturele context en de subtiele boodschappen die de Engelse taal rijk is.

Ons team onderscheidt zich door hun diepgaande kennis van de Engelse taal. Maar net zo belangrijk, door hun passie, geduld, humor, creativiteit en flexibiliteit. Dit maakt onze lessen niet alleen educatief, maar ook inspirerend en leuk!

Kijk je ernaar uit om je Engels naar een hoger niveau te tillen? 

Bij The English Center kun je terecht voor spoedcursussen en uitgebreide wekelijkse zakelijke en academische sessies tot voorbereiding op sollicitatiegesprekken – en alles daar tussenin. Begin vandaag nog met een gratis online kennismakingsgesprek

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram