Oxford Online Placement Test

De Oxford Online English Placement Test (OOPT)– een Oxford University ESL placement test met CEFR-score

Het combineert gemak, betrouwbaarheid, directe rapportage en de Oxford-reputatie, en dat alles tegen een lage prijs. Deze test kan meestal binnen 3 werkdagen na aankoop worden uitgevoerd. Het is zeer betrouwbaar en levert officiële resultaten op die geïndexeerd zijn aan de CEFR. Hoewel deze test het spreken en schrijven niet evalueert, zijn we erg gesteld op deze test. Het kan door iedereen, waar dan ook afgenomen worden. Het is ideaal voor mensen die niet naar een testcentrum kunnen komen.

Wilt u zich voorbereiden op de Oxford Test? Of een andere test zoals TOEFL of IELTS of GMAT? Heeft u testvoorbereiding nodig?

Lees hier meer over testvoorbereiding cursussen. Of bel +31 20 823 0569 over privé test voorbereiding cursussen. Of gebruik het contactformulier in de voettekst onderaan deze pagina. Scroll naar beneden naar het contactformulier. Zet a.u.b. “Oxford Test Prep” in de onderwerpregel. Dan beantwoorden wij u via email.

De OOPT helpt mensen bij het geplaatst worden in de taalcursus van het juiste niveau en wordt gebruikt als een snelle, nauwkeurige meting van de taalvaardigheid van de persoon die de test doet.

Bedrijven die een bedrijfstraining geven gebruiken deze test om te bepalen welk opleidingsniveau medewerkers nodig hebben, en HR-afdelingen gebruiken de test om het Engelse niveau van de medewerkers te controleren. De OOPT wordt ook gebruikt door sommige scholen en universiteiten. Let op: Het vervangt over het algemeen niet de IELTS of TOEIC voor toelating tot de universiteit.

Geeft u de voorkeur aan een test van uw CEFR niveau gesproken Engels? Ga dan naar de English Center Test of Spoken English©. Deze unieke test wordt in 10 minuten per telefoon afgenomen. Bel + 31 20 823 0569 om meer over deze test te weten te komen.

Welke vaardigheden worden met de OOPT getest?

De test is verdeeld in twee delen, die beide vereist zijn. De secties worden “Gebruik van het Engels” en “Luisteren” genoemd.

Deel 1. Gebruik van het Engels. Ongeveer 30 vragen, kies AE of BE.

Dit deel van de test evalueert uw kennis van grammatica en woordenschat, bijvoorbeeld hoe goed u de tijden kent, of welk woord in een zin correct zou zijn. Dit deel test ook uw begrijpend lezen en uw tekstbegrip. U moet meerkeuzevragen lezen en beantwoorden en missende delen van de zin invullen.

Deel 2. Luisteren. Ongeveer 15 vragen.

Dit deel gebruikt audio om uw begrip van wat u hoort te testen. U kunt kiezen voor 100% Amerikaans Engels, volledig Brits Engels of een 50/50 mix. U kunt de audio twee keer afspelen indien gewenst.

Vragen worden direct nagekeken en bij de school beschikbaar gesteld. We zien het CEFR-niveau, de score uit een totaal van 120 en de tijd die nodig was om de test af te ronden. De scores worden gescheiden tussen de 2 secties. We downloaden een officieel OOPT PDF resultaten document en zullen deze per e-mail naar u toesturen. Dat is het officiële verslag van uw test.

Oxford Online plaatsingstest details

Kosten? 30 euro
Plaats? Altijd online! Doe de test thuis of op kantoor
Aanpasbaar? Ja, de test wordt makkelijker of moeilijker op basis van uw antwoorden.
Benodigde tijd? Ongeveer een uur, maar het kan tot 90 minuten duren. Uw tijd wordt bijgehouden.

Voor wie is deze test?

Deze test is voor iedereen (ouder dan 18 jaar) die een snelle, makkelijke, goedkope en nauwkeurige evaluatie van zijn of haar Engelse taalvaardigheid wil.

De score kan gebruikt worden voor de plaatsing in een geschikte cursus of kan worden toegevoegd aan uw professionele portfolio als een bewijs van uw Engelse niveau. HR en recruiters kunnen deze test, in combinatie met een interview en een schrijfvoorbeeld, gebruiken om de Engelse taalvaardigheid te evalueren.

Ok. Hoe kom ik aan deze test?

Het is makkelijk! Klik op de oranje knop op deze pagina om de test te kopen. We sturen de testlink meestal binnen twee dagen op (behalve in het weekend en op feestdagen). Dan doet u de test wanneer u wilt en krijgt u direct uw resultaten met een officieel rapport.

Lees meer over deze Engelse test op de site van Oxford.

U kunt ook het onderstaande contactformulier gebruiken. Of bel ons op +31 20 823 0569. Wij staan u graag te woord!

Open deze PDF-link voor informatie over het maken van de test.

Meer Engelse test & voorbereiding opties

Gratis Engelse niveautest (online)

Gratis test Zakelijk Engels (online)

English Center Test Geschreven Engels (online)

English Center Test Gesproken Engels (per telefoon)

English Center Compleet Engels Profiel Test Pakket (via Zoom).

Privécursus Engels ter voorbereiding voor IELTS, TOEIC, TOEFL & GMAT

OOPT CEFR scores

OOPT Oxford University Online Placement Test score bands with CEFR
©2006-2022. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?