Gratis Engelse grammatica en woordenschat niveautest

Wij nodigen u uit om The English Center’s gratis online Engelse niveautest van grammatica en woordenschat te doen. Deze test is een vrijblijvende test voor uw grammatica en woordenschat. De gratis engelse niveautest bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Elk goed antwoord levert 1 punt op. Trek 20 tot 40 minuten uit om de test af te ronden. Deze Engelse niveautest is geschikt voor all niveaus.

Waarom zou u uw Engelse niveau testen?

Een online Engelse test biedt snel inzicht in uw Engelse taalniveau. Deze inzichten kunnen ons helpen om de beste cursus voor u te vinden!

Er zijn vele manieren om uw Engelse niveau te testen, maar een gratis Engelse niveautest is de meest logische plek om te starten om uw Engelse niveau te bepalen. Daarna kun u bijvoorbeeld kiezen voor een betaalde test, zoals de OOPT, IELTS, TOEIC of TOEFL. De Oxford Online Placement Test (OOPT) is een goede keuze en is ook online beschikbaar. Maar als u uw niveau nu wilt weten – snel en gemakkelijk – begin dan met de online gratis engelse niveautest.

Test uw Engels nu met de gratis Engelse niveautest of klik op de knop “Doe de gratis test” hieronder om te beginnen. Wanneer u de test heeft voltooid ontvangt u een vervolg e-mail met uw score en een email met cursusadvies.

De score banden met bij benadering de CEFR-equivalenties voor de gratis Engelse niveautest

ScoreLevelCEFR
1 - 15BeginnerA1
16 - 24BeginnerA2
25 - 32Pre-Intermediaire EngelsB1
33 - 39Intemediaire EngelsB2
40 - 45Hoog Intermediaire EngelsC1
46 - 50GevorderdC2

Geeft u de voorkeur aan een Business Engels Test?

Dan nodigen wij u uit om de gratis online zakelijk Engels niveautest van The English Center te doen. De test bestaat uit 25 meerkeuzevragen. Doe de gratis Business Engels Test nu.

Geeft u de voorkeur aan een robuustere Engelse test met een officieel Oxford rapport geïndexeerd op het CEFR niveau?

Koop dan nu een Oxford Test (OOPT) (€30). Nadat u de link hebt gekregen en de test voltooid ontvangt u uw testresultaten direct in een officiële e-mail van Oxford, met een officieel PDF-rapport in de bijlage. Let op: wij sturen u test links van maandag tot en met vrijdag. U kunt uw Engelse niveau snel en eenvoudig testen met de Oxford Online Placement Test. De test wordt automatisch nagekeken en deze gestandaardiseerde en formatieve test geeft nauwkeurige en betrouwbare resultaten om u te helpen het juiste niveau voor uw Engelse cursus te bepalen. De resultaten geven een CEFR-niveau weer, een score tot 120, en de tijd die nodig was voor de onderdelen: gebruik van Engels en luisteren. De test wordt online afgenomen, dus u kunt de test thuis, op school of op kantoor doen. Deze test duurt ongeveer een uur.

Koop nu de Oxford Online Placement test
Bezoek nu de Oxford site

Wilt u een blog artikel over verschillende zakelijk Engelse tests lezen?

We bespreken een aantal van deze populaire testen in dit korte blog artikel. Als u verdere vragen heeft over tests of test voorbereiding, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op +31 20 823 0569. We spreken u graag!

©2006-2021. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?