Zomer Cursus Engels

Spoedcursus Engels zomer 2024

De zomer is het ideale moment om je onder te dompelen in de Engelse taal. Met een Zomer Cursus Engels heb je een unieke kans om intensief Engels te leren terwijl je de levendige straten, prachtige musea en rijke geschiedenis van Amsterdam of Den Haag verkent. Wij hebben leslocaties op de mooiste historische plekjes van deze steden.

De zomercursus volgt dezelfde bewezen leermethode van onze Spoedcursus Zakelijk Engels en Algemeen Engelse Spoedcursus. Deze privé spoedcursussen zijn op maat gemaakt, variërend van 10 tot 50 uur per cursus, en kunnen overal worden gevolgd. Bekijk de cursuspagina’s voor meer informatie.

Bij The English Center volg je privé spoedcursussen spreekvaardigheid Engels op maat, variërend van 10 tot 50 uur per cursus over een periode van één, twee, drie weken of meer met een keuze uit verschillende locaties.

Met dit flexibele model kunt u een cursus kiezen die zowel in uw agenda als in uw budget past EN die u de tijd geeft om Amsterdam te verkennen, waar bijna iedereen Engels spreekt, wat u veel zomerplezier en oefenmogelijkheden biedt. En het beste van alles is dat je snel kunt beginnen!

Een opmerking over de locaties: Onze populaire cursuslocaties in Amsterdam zijn de Van Eeghenlaan 27, in het Museumkwartier en vlakbij het Vondelpark, en Binnenkant 24, op slechts enkele minuten van Amsterdam Centraal Station.

Daarnaast zien we ook klanten in Amstelveen (Chirurgijn 51), Den Haag (Raamweg 4) en online via Zoom.

Let op: alle afspraken zijn alleen op afspraak! Je kunt hier contact met ons opnemen.

Bekijk hier meer informatie over onze locaties in Amsterdam, Den Haag en Amstelveen.

1. Zomercursus Zakelijk Engels

In de geglobaliseerde zakenwereld van vandaag is Engels essentieel. Of je nu in Amsterdam, Parijs of München werkt, Engels is de sleutel tot communicatie met collega’s en partners wereldwijd. Veel bedrijven hanteren Engels als officiële bedrijfstaal. Zelfs als jouw bedrijf dat nog niet doet, wordt er van je verwacht dat je goed presteert in het Engels.

Onze privé cursus Zakelijk Engels richten zich op praktische scenario’s zoals presentaties, onderhandelingen en zakelijke correspondentie. Je leert van ervaren trainers die Engels als moedertaal hebben en de lessen zijn afgestemd op jouw niveau en carrièredoelen. Zo boek je snel vooruitgang en krijg je meer vertrouwen in je professionele Engelse vaardigheden. Je collega’s, leidinggevenden en klanten zullen verbetering opmerken in: 

 • vloeiendheid
 • vertrouwen
 • bondigheid
 • zinsstructuur
 • woordenschat
 • grammatica
 • uitspraak
 • diplomatie

…en hoewel perfectie niet vereist is, kan je Engelse taalvaardigheid een grote aanwinst zijn voor je beroepsprofiel. CEFR-niveau B1 voor spreek- en schrijfvaardigheid is over het algemeen het minimum, terwijl voor banen op hoger niveau vaardigheden op een hoger niveau vereist zijn. Veel werknemers hebben een gevorderd niveau Engels nodig (C1-C2).

Deze privé cursussen Zakelijk Engels op maat richten zich op praktische scenario’s, zoals presentaties, onderhandelingen en zakelijke correspondentie. De lessen worden gegeven door ervaren trainers die Engels als moedertaal hebben en zijn afgestemd op jouw niveau, carrièrebehoeften en interesses, zodat je snel vooruitgang boekt en meer vertrouwen krijgt in je professionele Engelse vaardigheden.

Let op! Als je een carrièreswitch moet maken en ondersteuning krijgt van het UVW, kan jouw zomer cursus Zakelijk Engels mogelijk vergoed worden via het Switch-programma van de Gemeente Amsterdam. Vraag je UVW-begeleider om meer informatie.

Of bel +31 020 823 0569 voor meer informatie. We staan je graag te woord in het Engels of Nederlands.

Let op! Als je een carrièreswitch moet maken en ondersteuning krijgt van het UVW, kan jouw cursus Zakelijk Engels mogelijk vergoed worden via het Switch-programma van de Gemeente Amsterdam. Vraag je UVW-begeleider om meer informatie of lees meer over Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam.

2. Zomercursus Engels voor Tieners

Geef de schoolresultaten van je tiener een boost met onze privé zomercursus Engels! De academische lessen helpen jouw kind om te slagen op school en in het hoger onderwijs. Onze 1-op-1 lessen worden gegeven door native-speaker docenten.

1-op-1 bijles Engels voor tieners met een ervaren leraar Engels die Engels als moedertaal heeft, helpt kinderen met:

 • grammatica
 • zinsbouw
 • woordenschat
 • begrijpend lezen
 • testvaardigheden
 • schrijven en
 • spreekvaardigheid

Laat Engels niet zorgen voor stress bij je kind! 1-op-1 bijles Engels helpt tieners om hun Engelse vakken met vlag en wimpel te halen.

3. Zomercursus Engels

Wil je je algemene Engelse vaardigheden verbeteren? Onze intensieve privécursussen zijn perfect voor leerlingen van alle niveaus. Met boeiende activiteiten en interactieve discussies ontwikkel je grammatica, woordenschat, spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden. De één-op-één setting zorgt voor persoonlijke aandacht en snelle vooruitgang.

4. Zomercursus Engels Gevorderden

Voor C1- en C2-cursisten die hun Engels willen perfectioneren, bieden wij deze zomer intensieve privé cursussen aan. Verdiep je in complexe grammaticale structuren, idiomatische uitdrukkingen en gevorderde woordenschat. Onze cursussen helpen je vloeiend en zelfverzekerd te communiceren in academische en professionele omgevingen.

Veel van onze klanten hebben al een C1- of C2-niveau, maar ze begrijpen dat het leren van een taal een levenslange reis is en dat je een taal nooit té goed kunt spreken. Gevorderde studenten willen zich vaak richten op één of enkele aspecten van het Engels, zoals Engelse uitspraak of Engelse presentatievaardigheden. Met een privécursus Engels voor gevorderden kun je je verdiepen in alles van de Wall Street Journal, Forbes en The Economist tot poëzie en grote literatuur.

Of je nu je uitspraak of presentatievaardigheden wilt verbeteren, wij hebben een cursus die bij jou past.

5. Zomercursus Engels: Test Voorbereiding

Moet je binnenkort een Engels examen afleggen? Onze privé-testvoorbereidingscursussen helpen je slagen voor IELTS, TOEFL of Cambridge examens. Een ervaren native-speaker docent begeleidt je door de examenopzet, diagnosticeert je zwakke punten, oefent doelgericht met je en biedt strategieën voor het maken van toetsen.

Bij al onze cursussen kun je kiezen voor 10 tot 50 lesuur per cursus over een periode van één, twee, drie weken – of meer. En je kunt snel beginnen!

Wilt u beginnen met een gratis test? Neem de English Center Level Test.

Of The English Center’s Business English Test ook gratis en vrijblijvend.

Lees hier meer over testvoorbereiding.

Zomer Cursus Engels Amsterdam 2024

Een Privé Spoedcursus Engels in Amsterdam bij The English Center is de perfecte manier om je taalvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd van deze prachtige stad te genieten. Van zakelijk Engels tot testvoorbereidingscursussen, wij hebben een programma dat bij jou past. Met onze klantgerichte aanpak en ervaren native-speaker docenten bieden wij een ondersteunende leeromgeving.

Ook buiten de zomerperiode bieden wij intensieve cursussen aan. Bekijk de cursuspagina’s Spoedcursus Zakelijk Engels en Algemeen Engelse Spoedcursus voor meer informatie.

Vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan

Investeer deze zomer in jezelf en je Engels. Vraag een gratis intakegesprek aan voor meer informatie of bel +31 (0)20 823 0569. We helpen je graag

Go back to the homepage.

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram