Cursus Engels in Amsterdam in klaslokaal

Cursus Engels in Amsterdam in klaslokaal

Nieuwe Herengracht

Deze locatie Amsterdam kunt u vinden aan de Nieuwe Herengracht 47. Vlakbij de Stopera/Waterlooplein en Museum Hermitage. Onze ruimtes bevinden zich op de 3e verdieping van dit prachtige grachtenpand.

IJsbaanpad
IJsbaanpad 9, 1076 CV Amsterdam

De Boomsspijker

De Boomsspijker, Recht Boomssloot 52, 1011 EC Amsterdam, is een art deco schoolgebouw (anno 1929) gelegen in het hart van de stad – dichtbij het Centraal Station, de Nieuwmarkt en het Waterlooplein. Het gebouw is vernoemd naar de zestiende-eeuwse scheepsbouwer en burgemeester van Amsterdam, Cornelis Pietersz Boom. Ga naar onze contact pagina voor een complete lijst van al onze locaties in Amsterdam en in de randstad. Of maak een gratis afspraak op weekdagen om een kennismaking met een Engelse docent op weekdagen in te plannen.

Van Eeghenlaan 27 in het prachtige Amsterdams Museumkwartier

Deze elegante locatie ligt tegenover het Vondelpark op slechts enkele minuten afstand van het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Deze locatie beschikt over charmante zalen voor privé- en kleine groepstrainingen. U kunt binnenlopen om de heerlijke rust van dit “koetshuis” te ervaren op woensdag, donderdag & vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Gewoon bij één van de bellen aanbellen en vraag naar Leonie.

Of plan een gratis kennismakingsgesprek in met een Engelse docent op een willekeurige weekdag.

Elandsgracht 70 in de oude Jordaan

Het Claverhuis is een authentiek, Boheems en ouderwets buurtcentrum in de Jordaan met beneden een café en boven Nederlandse en Engelse klaslokalen. Dit is de locatie voor de meeste van onze Engelse kleine groepscursussen in Amsterdam. De deur staat bijna altijd open dus kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Maar als u een docent wilt ontmoeten, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

KW9 – Kromme Waal 9 – vlakbij Centraal Station Amsterdam

De Kromme Waal is een historisch gebouw op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Het huis is in 1879 in gotische stijl gebouwd en is onlangs weer in gebruik genomen door coach Helene Spronk. Ze zegt: “Ik wil KW9 delen met iedereen die niet in een zielloze ruimte wil zitten of wil coachen in een somber kantoor en voor wie volledige vrijheid willen hebben om contact te maken”.

Ga naar onze contactpagina voor een compleet overzicht van al onze locaties in Amsterdam en de Randstad.

Binnenkant 24  – vlakbij Amsterdam Centraal Station

De Binnenkant is een elegant en klassiek Amsterdams grachtenpand op een paar minuten loopafstand van Centraal station Amsterdam. Dit nationale monument is gebouwd in de 18e eeuw en is recentelijk omgebouwd tot een unieke plek voor coaches, docenten en cliënten.

Ga naar onze contactpagina voor een compleet overzicht van al onze locaties in Amsterdam en de Randstad.

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?