Over The English Center

Het begon allemaal met een Amerikaanse in Amstelveen

The English Center is in 2009 opgericht door de Amerikaanse Brenda de Jong-Pauley, MA.

The English Center’s aanpak in Amstelveen, Amsterdam en Den Haag vloeit voort uit Brenda’s opleiding in psychologie en onderwijs. Brenda maakt ook gebruik van haar internationale zakelijke ervaring om een leeromgeving te creëren die uitnodigend, uitdagend en zeer persoonlijk is. Ook luistert Brenda naar haar klanten die consequent om professionele native-speaker docenten vragen. Dit is met name belangrijk voor onze Nederlandse cliënten, die vaak al een gemiddeld tot gevorderd niveau Engels hebben en die genuanceerde, gevorderde training moeten krijgen die alleen een native speaker kan leveren.

Met een team van zorgvuldig geselecteerde native-speaker docenten uit het Verenigd Koninkrijk, de VS en Canada helpen wij individuen, groepen en bedrijven hun Engelse doelen te bereiken.

In antwoord op de Covid-19 pandemie hebben we alle cursussen naar een online omgeving verplaatst. En hoewel we onze geweldige locaties en het persoonlijk ontmoeten van klanten missen, hebben de Zoom-cursussen ons in staat gesteld om door te gaan met het geven van kwaliteitsopleidingen zakelijk Engels aan individuele en zakelijke klanten uit onze regio en in de hele wereld.

Wilt u ons spreken over zakelijk Engels training of meer weten over The English Center?

Wij bieden intensieve cursussen Engels aan waarbij u zich in Engels kunt onderdompelen (zodra de regelgeving wat betreft social distancing het toelaat), plus privé-, groeps– en in-company trainingen. Laten we starten met een gratis kennismakingsgesprek via Zoom.

Wilt u meer weten over The English Center dan kunt u ons bereiken op +31 20 823 0569. We staan u graag te woord in het Engels of in het Nederlands. Laten we een gesprek aan gaan!

Wij geloven in

  • de kracht van native-speaker training
  • interactieve, gepersonaliseerde lessen
  • klantgerichte training
  • kwaliteitsservice aan de klant
  • krachtige docenten en klanten
  • de transformatieve kracht van taal
©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?