Privéles Engels Amsterdam

U wilt graag privéles Engels in Amsterdam volgen om op een efficiënte manier de taal te leren? The English Center is u daarbij graag van dienst. bij het volgen van Engelse les onder persoonlijke begeleiding. U kunt op elk gewenst niveau bij ons beginnen en ook is het mogelijk om privéles op bijvoorbeeld een specifiek onderdeel te krijgen. Daarbij kunt u onder meer denken aan het verbeteren van grammatica, het schrijven van zakelijke brieven of bijles.

Privéles Engels in Amsterdam op maat

Het voordeel van het volgen van privéles Engels in Amsterdam is, dat u bij The English Center gedurende de hele cursus individuele begeleiding op maat krijgt. Dat houdt in dat op basis van uw wensen en huidige niveau de privélessen zullen worden samengesteld. Daarbij zal ook het lesmateriaal op het gewenste en te bereiken doel worden afgestemd. Onze taaltrainers zijn native speakers van het Brits-Engels en Amerikaans-Engels en beschikken over een uitgebreide ervaring in het op professionele wijze lesgeven. De privélessen Engels worden in een ontspannen sfeer gegeven, zodat het leerproces soepel verloopt.​​

Privéles Engels in Amsterdam en omgeving

Naast dat u bij The English Center privéles Engels in Amsterdam kunt volgen, bieden wij daartoe ook mogelijkheden vanuit andere plaatsen. Wij geven namelijk ook privéles aan cursisten, die in Hoofddorp, Uithoorn, Amstelveen, Badhoevedorp of in Aalsmeer wonen. Woont u in een van deze plaatsen, dan kunt u eenvoudig naar Amsterdam reizen om privéles Engels te volgen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak gelijk een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zie alle privecursussen

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?