Engelse Uitspraak

Spreek met duidelijkheid en vertrouwen door een uitspraak

of accentverminderingscursus te volgen.


Wilt u meer lezen over accentvermindering?

Bekijk onze grote Blockbuster Blog Post sectie! We hebben heel veel goed advies over gesproken Engels, van uitspraak en spreekvaardigheid tot zakelijk Engels idioom en diplomatie.


Read more
Want to test
 your English
first?
Woman working on her English accent.
Uitspraak Accent Training Engels
  • Amerikaans of Brits Engels accent.
  • Privé, gerichte, persoonlijke training.
  • Ervaren native-speaker accent trainers.
  • Gebruik onze “English Language Lab App” voor 24/7 oefening.

Level 
B1+
Duration
Online minimum 1 uur
In person minimum 1.5 uren

Read more
Shakespearean acteurs / Shakespearean actors
Accent Coaching voor Acteurs
  • Amerikaans of Brits Engels dictie & accent coaching.
  • Dynamische privécursus met native-speaker trainer.
  • Style uw gesproken Engels zodat het past bij uw karakter.
  • “English Language Lab App” support training sterk aanbevolen.

Level 
B1+
Duration
Minimum 1.5 uren
Read more
English Pronunciation Trainer in Amsterdam classroom with read leather book on the table.
Over 24
courses to
enrich your
English

Learn optimally from native-speaker English trainers.

Betere Engelse uitspraak?

Werk met een native speaker trainer en ontwikkel uw Amerikaans of Brits Engels accent. Onze cursussen Engels accent behandelen alle aspecten van de uitspraak, van regionale accenten tot klinkers, medeklinkers, klemtoon en intonatie. Leer uw gewoontefouten af en begin te spreken met helderheid en vertrouwen.

Verbeter uw Engelse uitspraak in een gepersonaliseerde privécursus Engels, online of face-to-face.

Accent vermindering, ook bekend als uitspraaktraining is niet eenvoudig, en wordt het best bereikt in een privétraining met een native-speaker trainer die uw fouten kan identificeren. Wist u dat uw fouten bijna altijd gebaseerd zijn op uw moedertaal (uw L1)?

Onze ervaren trainers begeleiden u bij elke accentcursus sessie en bieden een volledig op maat gemaakte training om u te helpen uw volledige potentieel op het gebied van gesproken Engels te bereiken.

Leer face-to-face in Amsterdam, Den Haag of Amstelveen, of ontmoet uw native-speaker trainer live online. U kunt beginnen met een gratis intakegesprek.

Wat is het beste Engelse accent?

Hoewel er echt geen “beste accent” bestaat, is het gebruikelijk dat onze klanten een voorkeur hebben voor een Brits of Amerikaans Engels accent. Die voorkeur kan gebaseerd zijn op de klank van de taal. Misschien vindt u Brits Engels bijvoorbeeld verfijnd en melodieus. Of misschien vindt u Amerikaans Engels gemakkelijk, modern en toegankelijk. Of uw voorkeur kan gebaseerd zijn op de bedrijfstaal waar u werkt. Of op het land waarnaar u hoopt te emigreren. En als u een acteur bent, hangt uw keuze af van uw volgende personage en rol. Waar komt dit personage vandaan? De regio en de achtergrond van het personage zijn even belangrijk als het land.

Wat is een goede Engelse uitspraak? Waarop moet je je concentreren? Hier is onze “9-Point Pronunciation Improvement List.”

Er zijn veel elementen in een goede Engelse uitspraak. De onderstaande lijst bevat enkele van de Engelse uitspraakpunten waarmee uw native-speaker trainer u zal helpen. Houd in gedachten dat u sommige van deze dingen misschien al perfect doet, terwijl andere heel moeilijk kunnen zijn, als gevolg van uw T1 (eerste taal), en wat wij noemen versteende (gewoonte- of habituele) fout.

1. Klinkers en medeklinkers: Het Engels heeft 12 klinkers en 24 medeklinkers. Een nauwkeurige uitspraak van deze klanken is nodig voor helder gesproken Engels. Als u vaak gevraagd wordt uzelf te herhalen, kan dit de reden zijn.

2. Spanning en intonatie: Engels is een stress-taal, wat betekent dat beklemtoonde lettergrepen langer en luider worden uitgesproken dan onbeklemtoonde lettergrepen. Het juiste gebruik van spanning en intonatie brengt betekenis en emotie over in spraak. Zonder essentiële intonatiesignalen zal uw Engels slechts een gedeeltelijke betekenis hebben. Bovendien kan gesproken Engels zonder intonatie verveeld, moe, ongeïnteresseerd of zelfs boos klinken.

3. Engelse uitspraak van woordeinden: Het Engels kent veel woorden die eindigen op D en T, maar niet volgens de spelling worden uitgesproken. Andere woordeinden vallen helemaal weg.

4. Rhoticity verwijst naar de correcte uitspraak van de R-klank in de begin-, midden- en eindpositie. Rhoticiteit varieert tussen talen en binnen Engelse dialecten.

5. Tegenstrijdigheden in de spelling en stille letters zijn een belangrijk kenmerk van het Engels. Anderstaligen moeten dit feit accepteren en leren met hun oren in plaats van met hun ogen.

6. Ritme en tempo: Engels heeft een natuurlijk ritme en tempo dat kan variëren afhankelijk van de context en de spreker. Frasering, of chunking van woorden, laat uw Engels natuurlijk en boeiend klinken.

7. Engels heeft een onderliggende brom: een verbondenheid. Te weinig verbondenheid zorgt ervoor dat uw spraak kortaf klinkt, wat een signaal kan zijn van boosheid of irritatie.

8. Duidelijke uitspraak: Duidelijke enunciatie (articulatie) is geweldig, maar overuitspraak is zeer ongewenst en is een duidelijk teken van een non-native speech. Je moet weten welke klanken worden weggelaten, welke klanken verschuiven, en welke klanken verminderd of te weinig uitgesproken worden om een bijna-native klank te bereiken.

9. De schwa: De schwa is de meest voorkomende Engelse klank. Hij komt meestal voor als een van de klinkers in een onbeklemtoonde lettergreep. Leer wanneer u deze klank moet gebruiken en u klinkt meteen moedertaalser.

Bent u klaar om uw Engelse uitspraak te verbeteren? Vraag hieronder een gratis afspraak aan of schrijf u in voor een van de bovenstaande cursussen.

 

100%
meer vertrouwen
4.7
rating op google
1000+
klanten
Read more

Plan een gratis kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak met een trainer uit ons topteam om uw leerdoelen te bespreken.

Neem contact met ons op
Dit is waarom mensen kiest voor The English Center.
100% native-speaker professionele trainers Zakelijk Engels.
Geweldige locaties in Amsterdam, Amstelveen & Den Haag. Online training in Europa en daarbuiten!
100% afgestemd op uw leerdoelen voor Engels.
Vind de cursus die het beste bij u past.

Bij The English Center zijn al onze cursussen volledig afgestemd op uw leerdoelen. Of u uw zakelijke woordenschat wilt vergroten, betere rapporten wilt schrijven of duidelijker wilt spreken, we hebben een cursus die bij u past.

Maak een afspraak

Begin nu met het verbeteren van uw Engels.
Op zoek naar privé, groeps, intensieve of in-company cursussen Engels?
Neem nu contact op met The English Center en maak een gratis afspraak met een native-speaker trainer.
Laten we over uw doelen praten en kijken hoe we deze samen kunnen bereiken!
Vul het contactformulier in of bel +31 (0)20 823 0569.

Name(Vereist)
Neem aub contact met me op via(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
An elegant pen on an orange background to invite you to enroll in one of our English Center courses.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram