In-Company Cursus Zakelijk Engels

Cedeo-erkend corporate communicatie maatwerk met 100% native-speaker docenten.

In-Company Cursus Zakelijk Engels nodig? Op maat training zodat ze intelligent en professioneel Engels kunnen spreken met internationale klanten en collega’s? Moeten ze zelfverzekerder, sneller en vloeiender worden in het Engels? Sinds 2009 geven wij dynamische, hoogwaardige trainingen aan Nederlandse en internationale bedrijven en organisaties in Nederland, met een focus op bedrijven in Amsterdam, Den Haag, Amstelveen en Rotterdam.

Het English Center heeft een CEDEO-erkenning (certificaat) voor maatwerk In-Company Cursussen Zakelijk Engels.

Wij bieden kwalitatieve intensieve en wekelijkse cursussen Zakelijk Engels in company voor individuen en groepen, allemaal volledig op maat gemaakt om de meeste waarde te leveren voor uw drukke team.

Zie hier over CEDEO erkenning.

Download ons CEDEO klaantevredenhiedsrapport pdf.

Engelse taalvaardigheid begint met een geweldige native-speaker trainer en uw 100% op maat gemaakte training.

Communicatie is een kunst…

… en het onderwijzen ervan vereist een bepaald soort professioneel talent. Uw trainer van The English Center is een native speaker Engels uit de VS, UK, Australië of Ierland die woont en werkt in Nederland. Uw trainer is gekozen vanwege een aantal kwaliteiten, waaronder academische kwalificaties, creativiteit, passie voor lesgeven, flexibiliteit, gedrevenheid en – misschien wel het belangrijkste – sociale intelligentie. Deze sociaal-emotionele intelligentie is wat een gemiddelde trainer onderscheidt van een geweldige trainer, omdat taalonderwijs een diep menselijke ervaring is.

Dit is onze In-Company Cursus Zakelijk Engels cursus aanpak. We zullen…

 • U en uw bedrijfs-DNA leren kennen.
 • Uw pijnpunten bespreken: spreken? schrijven? presentaties? diplomatie?
 • De behoeften van het bedrijf evalueren en een voorlopig leerplan opstellen.
 • De opleiding plannen zoals u dat wilt. Masterclasses? Wekelijkse lessen? Workshops?
 • Pas de cursusinhoud en de aanpak aan + optimaliseer de training naarmate deze vordert.

Wat onze klanten zeggen over onze In-company Cursussen Zakelijk Engels.

“Sinds 2019 bieden we Business English Courses aan bij Vandebron, om onze medewerkers te helpen zich comfortabeler te voelen in het Engels tijdens lunchgesprekken, zakelijke gesprekken, projectvergaderingen of presentaties. Het English Center is goed georganiseerd, flexibel en de docent sluit sterk aan bij ons DNA, de zakelijke context en specifieke leerbehoeften. Grote aanrader!”
10/2021 – Fransje Voncken, Specialist Learning & Development bij Vandebron Energie.

“Wij zijn uitermate tevreden over de diensten van het English Center. We hebben in-company groepscursussen georganiseerd voor onze nieuwe medewerkers uit Rusland en Turkije. De docenten zijn geweldig, ze zijn geduldig en in staat om hun manier van lesgeven aan te passen aan elke deelnemer van de groep. Dankzij de professionele ondersteuning van het English Center konden onze collega’s zich in een jaar tijd verbeteren van een beginner tot een (upper) intermediate niveau, bovendien voelen onze collega’s zich zelfverzekerd om vrijuit te spreken en te schrijven.”
12/2020 – Lucy van der Vlist-Jansen, Senior HR business partner, Recruiter a.i. bij South Stream Transport BV

“De trainer was niet alleen erg goed en deskundig maar ook grappig en geestig. Dit zorgde voor een prettige sfeer waarin iedereen durfde te praten en actief deel te nemen aan oefeningen. Dit maakte het niet alleen een nuttige maar vooral ook een leuke training”.
CEDEO-verslag, 2023

Onze In-Company Cursus Zakelijk Engels klanten.

 • Corporate Housing Factory
 • Baker McKenzie
 • Rodeo
 • Foot Locker
 • Young Capital Recruitment
 • ING Bank
 • McKinsey
 • Vandebron
 • Abbvie
 • Gemeente Amsterdam
 • Een aantal global pharma bedrijven

Kies het in-company Business English trainings model dat het beste bij uw bedrijf past.

 • Cursussen in kleine groepen op uw locatie.
 • Online cursussen met een kleine of grote groep.
 • Intensieve spoedcursussen.
 • Workshops.
 • HIT’s: High Intensive Training (mini modules).
 • Interactieve videotraining Zakelijk Engels.

Zijn in-company trainingen Zakelijk Engels ook online beschikbaar?

Ja! Vraag het ons.

Wat is een typische in-company training Zakelijk Engels?

Sommige bedrijven willen één keer per week een ochtend of einde dag training gedurende meerdere weken. Andere bedrijven geven de voorkeur aan een paar masterclasses van een halve dag. Laat ons weten wat In-Company Cursus Zakelijk Engels het beste bij uw bedrijf past.

Wij rusten bedrijfsteams uit met globale communicatievaardigheden.

 • Engels voor vergaderingen en onderhandelingen.
 • Engelse uitspraak.
 • Engelse grammatica herziening, woordenschat en idioom.
 • E-mail Engels en het schrijven van rapporten.
 • Presentaties en spreken in het openbaar.
 • Diplomatiek taalgebruik.
 • Sociaal zakelijk Engels (small talk).

Soft skills en het Poldermodel.

In Nederland worden onze werkrelaties sterk beïnvloed door het Poldermodel, een model van teamwerk en consensusvorming. Onze aanleg voor teamwerk kan net zo waardevol zijn als onze diploma’s, arbeidsverleden en harde vaardigheden.

Hoe wij in een team werken – onze zachte vaardigheden – omvat interpersoonlijke of sociale vaardigheden, communicatievaardigheden, luistervaardigheid, spreken, uitleggen, leiderschap, diplomatie, intercultureel bewustzijn en empathie. Deze zeer gewenste zachte vaardigheden hebben allemaal één ding gemeen: taal. Meestal de Engelse taal! Want zonder een gemeenschappelijk, competent gebruik van het Engels kunnen deze vaardigheden niet worden geactualiseerd. Zachte vaardigheden in het Engels liggen aan de basis van zakelijk succes. Ze zijn fundamenteel.

Bij The English Center waarderen, begrijpen en zijn we gespecialiseerd in “Engelse soft skills”. We praten graag met u over hoe we uw team kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van hun “Engelse soft skills” met op maat gemaakte in-company taaltrainingen.

Ons doel is om in-company Business English cursussen van hoge kwaliteit te leveren met de perfecte inhoud, stijl en niveau voor uw team. En u kunt kiezen voor live online lessen of on-site training op uw kantoor in Amsterdam, Amstelveen, de Randstad en daarbuiten. Alle cursussen zijn 100% maatwerk, zeer interactief – en ze worden allemaal gegeven door boeiende, communicatieve, native-speaker trainers.

Liever iets anders dan een In-Company Cursus Zakelijk Engels?

Ga terug naar onze homepage.

Lees meer over CEDEO Erkend Opleiding.

Heeft u liever een bedrijf-betaald privé spoedcursus zakelijk Engels? Dat kan!

Neem contact met ons op over uw Cursus Zakelijk Engels In-Company.

Voor meer informatie over onze in-company trainingen Zakelijk Engels online of bij u op kantoor in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag en de Randstad, belt u ons op +31 (0)20 823 0569 of vult u onderstaand formulier in.

We kijken ernaar uit om in-company trainingen Zakelijk Engels voor uw bedrijf te verzorgen.

Name(Vereist)
Geeft u de voorkeur aan dat we u bellen of e-mailen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram