Test uw zakelijk Engels gratis online: 25 vragen

Wij nodigen u uit om onze gratis business Engels test – zakelijk Engels test – te doen. De Business Engels test bestaat uit 25 meerkeuzevragen. Dit is een online zakelijk Engels test zonder verdere verplichtingen. De focus van deze test ligt op zakelijk Engelse idiomen: frases en uitdrukkingen die dagelijks gebruikt worden in zakelijk Engelse omgevingen. Dit is geen grammatica test.

Neem 15-30 minuten de tijd voor deze test. Klik “Doe de gratis business Engels test” knop hieronder om te starten. Wanneer u de test heeft afgerond zullen wij u follow-up emails sturen met uw testresultaten en daaruitvolgend cursusadvies.

(Business Engels Test copyright The English Center.)

Idioom Scores
1 - 15Beginner
16 - 34Intermediaire
35 - 50Gevorderd

Geeft u de voorkeur aan een gratis niveau test voor algemeen Engels?

Dan nodigen wij u uit om de gratis online Engelse niveau test van The English Center voor grammatica en woordenschat te doen. De test bestaat uit 50 meerkeuzevragen. Doe de gratis Engelse test nu. Wanneer u de test heeft voltooid ziet u uw score. Later sturen we u een follow-up mail met uw resultaten.

Geeft u de voorkeur aan een robuustere test Engels met een officieel Oxford rapport geïndexeerd op het CEFR niveau?

Koop dan nu een Oxford Test (OOPT) (€30). Nadat u de link hebt gekregen en de test voltooid ontvangt u uw testresultaten direct in een officiële e-mail van Oxford, met een officieel PDF-rapport in de bijlage. Let op: wij sturen u test links van maandag tot en met vrijdag. U kunt uw Engelse niveau snel en eenvoudig testen met de Oxford Online Placement Test. De test wordt automatisch nagekeken en deze gestandaardiseerde en formatieve test geeft nauwkeurige en betrouwbare resultaten om u te helpen het juiste niveau voor uw Engelse cursus te bepalen. De resultaten geven een CEFR-niveau weer, een score tot 120, en de tijd die nodig was voor de onderdelen: gebruik van Engels en luisteren. Dit is een online test, dus u kunt de test thuis, op school of op kantoor doen. Deze test duurt ongeveer een uur.

Koop nu de Oxford Online Placement test
Bezoek nu de Oxford site

Wilt u een blog artikel over verschillende tests zakelijk Engels lezen?

We bespreken een aantal van deze populaire testen in dit korte blog artikel. Als u verdere vragen heeft over tests of test voorbereiding, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op +31 20 823 0569. We spreken u graag!

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?