Veelgestelde vragen

Ja, onze leraren zijn 100% native speakers. Ze komen uit de VS, Canada, Engeland, Engeland, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië.

Wij bieden verschillende gratis online tests aan. U bent van harte welkom om ze allemaal af te leggen, maar alleen voor deelname aan de groepscursussen is het invullen van de gratis Engelse niveautest vereist.

Onze groepscursussen beginnen bij ongeveer €400.

Alle groepscursussen zijn beperkt tot een maximum van 12 deelnemers.

Ja, we hebben locaties in het hart van de stad – heel dicht bij Amsterdam Centraal, in de Jordaan en direct bij het Vondelpark. Momenteel geven wij Live Online les.

We laten mensen niet gratis deelnemen aan groepslessen, maar we geven wel een gratis en vrijblijvende “kennismakingsafspraak” voor mensen die een privétraining willen volgen. Die afspraken zijn altijd met een echte leraar, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de manier waarop we werken.

Ja, we geven veel les op bedrijfskantoren. De sectoren waarvoor we werken zijn onder andere de financiële sector, vastgoed, mode, media, entertainment, IT en meer.

Dat is een moeilijke vraag. Het hangt sterk af van u en uw doelen. Iedereen is anders.

Veel mensen werken maanden of zelfs jaren (!) bij ons, maar de meeste mensen beginnen met een 12-uur pakket. Het is echter ook mogelijk om kleinere pakketten te kopen.

Ja, we werken vaak met mensen aan een bepaalde vaardigheid of project. Zo kunnen we u helpen om u voor te bereiden op een belangrijke presentatie in het Engels, om uw schriftelijke vaardigheden te verbeteren, of door u voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Privélessen worden opgebouwd rondom uw doelen, uitdagingen en leerstijl.

Meestal niet. Wij raden een video-gebaseerde lesapp aan die Engels leert door middel van een meeslepende taalervaring. De app is beschikbaar in alle niveaus en komt met een garantie!

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?