Spoedcursus Engels Amsterdam

Wilt u een spoedcursus Engels in Amsterdam volgen om de taal te leren of om het huidige niveau omhoog te brengen? Volg dan een snelcursus bij The English Center, waar native speakers u op een professionele manier begeleiden om snel resultaat te boeken. Een spoedcursus kan op individuele basis gevolgd worden door middel van bijvoorbeeld privéles. De inhoud van de spoedcursus Engels wordt aangepast op uw niveau, wensen en doel, zodat het gewenste resultaat altijd bereikt wordt. Bij ons bent u op de juiste plaats om een spoedcursus Engels te volgen.

Een spoedcursus Engels in Amsterdam met resultaat

U kunt voor het volgen van een spoedcursus Engels in Amsterdam een eerste gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dat gesprek worden uw doelen besproken die u met het volgen van de snelcursus wenst te behalen. Wij leggen u de verschillende mogelijkheden uit en als u vervolgens besluit om de spoedcursus te volgen, dan kan er een individueel schema worden opgesteld. Op basis van de gewenste doelen zal er rekening worden gehouden met het te gebruiken lesmateriaal.

Een spoedcursus Engels in Amsterdam ook in andere plaatsen beschikbaar

U kunt een spoedcursus Engels in Amsterdam bij ons volgen, maar als u in een andere plaats woont, bieden wij daarvoor ook opties. Volg bij ons een snelcursus Engels en u bereikt gegarandeerd het beste resultaat. Als u in Hoofddorp, Uithoorn, Amstelveen, Badhoevedorp of in Aalsmeer woont, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?