Het lesrooster hangt af van wat het beste bij jou past. Een of twee keer per week training is gebruikelijk, behalve bij intensieve cursussen, die meestal één tot twee weken duren.

Een online les kan 30 minuten of langer duren. Een les op locatie duurt 90 minuten of langer.

Training is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 20:00 uur.

Ja, we bieden het hele jaar door trainingen aan, behalve een week of twee rond de feestdagen in december.

Dat is op voorhand moeilijk te zeggen, maar 20 uur is voor veel cursisten een goed lespakket. Sommige cursisten hebben echter maar een paar uur nodig om zich voor te bereiden op een belangrijke presentatie of interview, terwijl anderen een langzamere, gestage aanpak willen met een grote verbetering als resultaat. Die deelnemers werken dan een langere periode met ons samen. Iedereen is uniek.

Voor de meeste (redelijk) gevorderde cursisten is het uitbouwen van een actieve woordenschat en het oefenen van deze nieuwe woordenschat in een realistische gesprekssetting cruciaal. Hierbij is het van belang dat er gecorrigeerd wordt wanneer nodig.

Je moet over voldoende vocabulaire en syntaxis beschikken om veel verschillende situaties te kunnen dekken. Die vocabulaire/syntaxis moet bovendien productief zijn en niet alleen receptief. Met andere woorden, de Engelse taal moet “top of mind” zijn.

Er is altijd veel actief gesprek met correcties en specifieke vaardigheden; vaak jargon, idioom en uitspraak. De activiteiten en inhoud van elke les worden aangepast aan de interesses, werksector, niveau en doelen van de cursist.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram