Spoedcursus Zakelijk Engels Amsterdam

Een Dag met The English Center

Wil je je zakelijke Engelse vaardigheden snel verbeteren? Onze spoedcursus zakelijk Engels in Amsterdam is gemaakt om je in 1 tot 3 weken klaar te stomen voor elke zakelijke uitdaging. Ervaar een intensieve en effectieve leerervaring, vanuit onze mooie leslocatie in het prachtige Museumkwartier. Kortom: geniet van een inspirerende omgeving terwijl je je taalvaardigheden naar een hoger niveau tilt. 

Een Typische Spoedcursus Zakelijk Engels Amsterdam Cursusdag

Stel je een typische cursusdag voor bij The English Center, waar je les krijgt op onze prachtige locatie in het Museumkwartier. Bij aankomst word je verwelkomd in een elegante omgeving, met klaslokalen op vijf verdiepingen, elk met een unieke artistieke stijl en een adembenemend uitzicht op het Vondelpark. De locatie zelf is al een bron van inspiratie, gelegen op slechts vijf minuten lopen van het Museumplein, omringd door de beroemdste musea, heerlijke restaurants en het wereldberoemde Concertgebouw. Zie je het al voor je? Dan volgt nu een overzicht van hoe een typische lesdag er uit kan zien.

09:00 – 09:30: Inleiding Spoedcursus Zakelijk Engels en Doelstellingen

We beginnen elke dag met een kennismaking en het vaststellen van persoonlijke leerdoelen. Tijdens deze sessie bespreken we welke specifieke zakelijke Engelse vaardigheden je wilt verbeteren. Of het nu gaat om presentatievaardigheden, diplomatieke taal, vloeiend spreken, of het schrijven van effectieve e-mails, we stemmen de rest van de dag af op jouw behoeften. 

09:30 – 10:30: Presentatievaardigheden

Na de kennismaking ligt de focus op presentatievaardigheden. Het geven van een presentatie in het Engels kan een uitdaging zijn, maar met de juiste technieken en zelfvertrouwen wordt het een stuk makkelijker. We behandelen alles, van het opstellen van een pakkende opening tot het effectief beantwoorden van vragen uit het publiek. Je leert hoe je je boodschap helder en overtuigend kunt overbrengen, en we besteden aandacht aan lichaamstaal, stemgebruik en visuele hulpmiddelen. Deze sessie bevat praktische oefeningen waarbij je een korte presentatie voorbereidt en presenteert, gevolgd door constructieve feedback. 

10:30 – 11:30: Uitspraak en Fluency

Een belangrijk onderdeel van zakelijk Engels is de juiste uitspraak en vloeiend spreken. In dit uur richten we ons op het verbeteren van je uitspraak en intonatie door middel van gerichte oefeningen en feedback. We gebruiken verschillende technieken zoals herhaling, luister- en spreekoefeningen om je te helpen duidelijker en zelfverzekerder te spreken. Je leert hoe je de juiste klemtonen legt en hoe je vloeiender kunt spreken zonder te haperen. Dit uur helpt je niet alleen om beter verstaanbaar te zijn, maar ook om meer vertrouwen te krijgen in je spreekvaardigheid. 

11:30 – 12:30: Welverdiende Pauze van de Spoedcursus Zakelijk Engels Amsterdam

Na een intensieve ochtend is het tijd voor een welverdiende pauze! Geniet van het prachtige uitzicht op het Vondelpark en maak een korte wandeling om je hoofd leeg te maken. Onze locatie, op slechts vijf minuten lopen van het Museumplein, biedt tal van mogelijkheden om even te ontspannen en op te laden.

12:30 – 13:30: Rollenspellen en Simulaties

Na de pauze gaan we verder met rollenspellen en simulaties van zakelijke situaties. Dit is een zeer interactieve sessie waarin je de kans krijgt om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen. Of het nu gaat om een vergadering, een onderhandeling of een netwerkbijeenkomst, je oefent in een veilige en ondersteunende omgeving. Door deze realistische scenario’s leer je hoe je effectief kunt communiceren, problemen kunt oplossen en professioneel kunt handelen in verschillende situaties. De feedback die je ontvangt, helpt je om je prestaties te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. 

13:30 – 14:30: Diplomatieke Taal

De laatste sessie van de dag richt zich op het gebruik van diplomatieke taal in een zakelijke context. Het vermogen om tactvol en beleefd te communiceren is essentieel in veel zakelijke situaties, vooral bij onderhandelingen, het geven van kritiek of het omgaan met gevoelige kwesties. Je leert hoe je diplomatieke taal kunt gebruiken om je boodschap duidelijk en respectvol over te brengen zonder confrontaties te veroorzaken. Deze sessie omvat oefeningen in het formuleren van diplomatieke zinnen en het toepassen van deze vaardigheden in verschillende contexten. 

Geïnteresseerd in een Spoedcursus Zakelijk Engels Amsterdam?

Wil je meer weten of een afspraak maken? Bel ons op +31 (0)20 823 0569 of neem contact met ons op. Begin vandaag nog met het verbeteren van je zakelijke Engels in een van de mooiste delen van Amsterdam.

Wat onze studenten van ons vinden: Bezoek TrustPilot voor geverifieerde beoordelingen.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram