Zakelijk Engels Den Haag

Bent u al een lange tijd van plan een cursus zakelijk Engels in Den Haag te volgen? Dan is dit uw kans! The English Center is namelijk sinds kort ook gevestigd in Den Haag en biedt u hierdoor de mogelijkheid om zeer snel uw Engels te verbeteren door middel van een cursus zakelijk Engels in Den Haag.

Wij bieden onze cursussen aan zowel particulieren als aan bedrijven en hebben inmiddels al een zeer breed portfolio van bedrijven die wij hebben geholpen met onze Engelse Cursussen. Onder deze bedrijven vallen onder andere Ahold en SNS.

De beste cursus zakelijk Engels in Den Haag

Neemt u uw zakelijk Engels serieus? Dan doet u er goed aan om een erkende cursus te volgen bij The English Center. Wij bieden veel mogelijkheden en denken maar al te graag met u mee met onze individuele en groepslessen.

Een kwaliteitscursus zakelijk Engels in Den Haag

In het zakenleven wordt veel Engels gesproken en wanneer uw Engels op top niveau is dan zult u gauw merken dat u altijd een streepje voor heeft! Of u nu beter Engels wilt lezen/schrijven of wilt spreken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De lessen worden gegeven door onze Native Speakers en daarnaast beschikken wij over zeer goed lesmateriaal welke speciaal gemaakt is op een manier die ervoor zorgt dat cursisten de cursus eenvoudig en snel kunnen oppikken. Daarnaast zorgen zowel de leraar als het nauwkeurig samengesteld lesmateriaal voor top resultaten!

Neem contact op voor een cursus zakelijk Engels Den Haag

Bent u ook zo enthousiast over deze cursus? Wacht dan niet te lang en neem zeker even contact met ons op via ons telefoonnummer: 020-823 0569, mail naar info@englishcenter.nl of gebruik het inschrijfformulier op onze website. Wanneer u zich bij The English Center inschrijft dan plannen wij graag een kennismakingsafspraak met u in om u verder te informeren over onze cursus Zakelijk Engels in Den Haag. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?