Taalcursus Engels Den Haag

Altijd al een cursus Engels in Den Haag willen volgen? Wie voor een professionele en afwisselende taalcursus Engels in Den Haag kiest, kan uitstekend bij The English Center terecht. Wij zijn nu, naast ons hoofdkantoor in Amsterdam, tevens in Den Haag gevestigd. Al onze taalcursussen Engels in Den Haag worden gegeven door gekwalificeerde Native Speakers met een liefde voor Engels.

De veelzijdigste taalcursus Engels van Den Haag

The English Center geeft de taalcursus Engels in Den Haag aan zowel het bedrijfsleven als aan particulieren. Wij werken met klanten uit vele landen en met bedrijven zoals SBS Broadcasting, Gemeente Amstelveen en Gemeente Amsterdam. Bij de English center kan je op elk niveau starten en doordat we privé les geven of les geven aan kleine groepen beheers je de Engelse taal in een zeer korte tijd al beter.

Een op maat gemaakte taalcursus Engels in Den Haag

Voel uzelf zekerder bij het spreken van de Engelse taal door een taalcursus Engels in Den Haag te volgen. De redenen waarom iemand beter Engels wil leren spreken zijn uiteenlopend. Wilt u zowel grammaticaal beter Engels leren schrijven als beter Engels leren spreken? Dan is het gebruik maken van onze lesboeken en online leerprogramma’s de beste oplossing. Uiteraard kan ook een van deze methodes gekozen worden. Doordat The English Center een persoonlijke gerichte aanpak gebruiken met betrekking tot het lesgeven, boekt iedereen uitstekende resultaten.

​Contact voor taalcursus in Den Haag

Volg nu een taalcursus Engels bij The English Center in Den Haag zodat ook u snel perfect Engels spreekt en/of schrijft. Neem contact op via e-mail: info@englishcenter.nl, het contactformulier op de website of schrijf je nu direct in voor een kennismakingsgesprek via ons telefoonnummer: 020-823 0569. Een eerste gesprek is bij The English Center immers altijd gratis en vrijblijvend.

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2022. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?