Snel Engels leren Amsterdam

Er kunnen diverse redenen zijn om snel Engels te leren in Amsterdam. Bijvoorbeeld omdat u met uw gezin gaat emigreren en goed voorbereid wilt zijn of omdat u binnenkort een sollicitatiegesprek moet voeren in de Engelse taal. Zo zijn er talloze redenen te bedenken waarom het nodig is om het Engels snel en soepel onder de knie te krijgen. The English Center is graag uw partner om u op een leuke en professionele manier snel Engels te leren, waarbij er vlot vooruitgang wordt geboekt.

​Snel Engels leren in Amsterdam of omgeving

The English Center biedt spoedcursussen aan om snel Engels te leren in Amsterdam, maar wij zijn ook actief in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons in Amsterdam of Amstelveen een spoedcursus volgen vanuit Uithoorn, Amstelveen en Hoofddorp en zijn wij op dat gebied eveneens actief in de plaatsen Aalsmeer en Badhoevedorp. Onze vriendelijke leeromgeving met professionele leerkrachten die allen native speakers zijn, stelt u in staat om op een ontspannen manier snel de Engelse taal te leren.

Snel Engels leren in Amsterdam met specifieke lesmethoden

Voor het snel Engels leren in Amsterdam wordt er door ons gebruik gemaakt van verschillende lesmethoden. De nadruk ligt daarbij niet alleen op de woordenschat of grammatica, want er wordt ook volop aandacht besteed aan het communiceren in het Engels. Boeken en online lesmateriaal vormen daarbij een onderdeel van de cursus, waarbij de lessen op persoonlijk niveau afgestemd kunnen worden. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?