Leraar of lerares Engels Amsterdam

U zoekt een leraar of lerares Engels in Amsterdam? The English Center heeft professionele native speakers in huis die u graag het gewenste doel helpen te bereiken. U kunt bij ons terecht voor privéles, bijles, zakelijk Engels, maar ook voor het volgen van een spoedcursus. Wij hebben al vele tevreden cursisten mogen begeleiden en zetten ons ook graag voor u in. Als specialist in het geven van Engelse les bieden wij u een unieke lesmethode, die geheel kan worden afgestemd op uw persoonlijke situatie en doel.

Native speaker leraar of lerares Engels in Amsterdam

U leert van een native speaker leraar of leraars Engels in Amsterdam bij The English Center en desgewenst kunt u het Brits-Engels of het Amerikaans-Engels leren beheersen. Wij maken gebruik van professioneel lesmateriaal en bieden ’s werelds beste trainingsprogramma, namelijk English Central. U kunt op elk niveau bij ons beginnen, waarbij er rekening wordt gehouden met de invulling van de lessen. U kunt niet alleen een complete taalcursus volgen, maar ook bijles nemen of bijvoorbeeld leren om zakelijk Engels te spreken en te schrijven.

Leraar of lerares Engels in Amsterdam en omstreken

U kunt bij The English Center les volgen bij een leraar of lerares Engels in Amsterdam, maar indien u niet in deze stad woont, bent u ook van harte welkom. Wij zijn namelijk actief in meerdere plaatsen zoals Den Haag en Amstelveen. Wilt u meer weten of de mogelijkheden en lesmethoden of maakt u liever direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, dan kunt u meteen contact met ons opnemen.

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?