Engelse les Den Haag

Wil u binnenkort Engelse les in Den Haag gaan volgen? Bij The English Center leert u snel de Engelse taal beter te beheersen en het mooie is, dat wij tegenwoordig ook in Den Haag gevestigd zijn! Voel uzelf zekerder in het spreken van de Engelse taal door Engelse les in Den Haag te volgen. Dankzij onze persoonlijke aanpak stellen we u in staat om vlug een aanzienlijk niveau Engels te bereiken.

The English Center in Den Haag geeft Engels aan zowel het bedrijfsleven als aan particulieren. Wij werken op zakelijk gebied met klanten uit veel diverse bedrijfstakken en met bedrijven zoals Mammoet, eBuddy en L’Oreal.

Wordt zekerder dankzij onze Engelse les in Den Haag

Bij The English Center bieden onze native speakers u de kans om de Engelse les voor zowel het Brits Engels te leren als het Amerikaans Engels. Tevens kunt u op elk niveau starten dankzij onze volledig op maat samengestelde Engelse les pakketten!

De redenen waarom onze cursisten Engelse les nemen zijn immers zeer uiteenlopend. Bij ons staat u als cursist centraal en de lesstof en leswijze wordt daarbij afgestemd op het doel dat u met Engelse les wilt bereiken. De ene cursist wil immers beter leren articuleren en de ander wil juist tekstueel beter in de Engelse taal worden. Samen kijken we naar de beste oplossing om uw zo snel mogelijk beter Engels te kunnen spreken of schrijven.

Vlug Engels leren in Den Haag of omgeving

Enthousiast geworden over ons Engelse les in Den Haag. Neem dan contact op via info@englishcenter.nl, 020 823 0569 of schrijft u zich via de website in voor een volledig gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zullen dan uw doelen voor de Engelse les bespreken. We hopen u snel te ontmoeten!

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?