Engels leren Den Haag

Engels leren in Den Haag kan vanaf nu ook via de The English Center. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van The English Center bent u er zeker van dat u het gewenste resultaat zult bereiken binnen een korte periode. U kunt zowel als particulier en als bedrijf zijnde gebruik maken van de door ons aangeboden cursus Engels in den Haag.

Wilt u Engels leren in Den Haag?

Engels leren in den Haag kan tegenwoordig ook op een professionele en verantwoorde wijze via ons. Om ervan verzekerd te zijn dat de kennis van uw Engelse taal snel zal toenemen, kiezen wij ervoor om alleen gebruik te maken van gekwalificeerde native speakers die samen met u doelstellingen zullen vaststellen die u na het volgen van de cursus bereikt zult hebben. Het maakt hierbij niet uit in hoeverre u de Engelse taal bij voorbaat al beheerst. Bij ons staat namelijk niet de cursus centraal, maar de persoon die de cursus gaat volgen. Wij passen de cursus dan ook aan naar uw wensen en behoeftes zodat u zo snel mogelijk het gewenste resultaat zult bereiken. De cursus zal uitsluitend aan kleine groepen of als privé lessen worden aangeboden.

Interesse om Engels te leren in Den Haag?

Wilt u ook zo graag op een professionele manier Engels leren in Den Haag? Neem dan contact op met The English Center en begin zo snel mogelijk aan de cursus. U zult zien dat u door het volgen van een cursus bij ons binnen een korte periode de Engelse taal goed zult beheersen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 020-8230569 of een mail sturen naar info@englishcenter.nl. Verder is het ook mogelijk om een afspraak met ons te maken, zodat we meer kunnen vertellen over de cursus in een persoonlijk gesprek. Als u zich meteen wenst in te schrijven voor de cursus dan is dat uiteraard ook mogelijk, u kunt zich dan inschrijven via de website.​

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?