Cursus Engels Den Haag

Al eeuwig een cursus Engels in Den Haag willen volgen? Start er dan vandaag nog mee bij The English Center. Wij leren u namelijk al zeer snel de Engelse taal beter te beheersen. Bovendien kan er een brede doelgroep bij ons terecht doordat wij een op maat gemaakte cursus Engels aan zowel het bedrijfsleven als aan particulieren bieden. Wij werken regelmatig met klanten uit vele verschillende bedrijfstakken zoals Ahold en SNS of juist met particulieren die graag beter Engels op vakantie willen spreken. Ook u kunt profijt hebben van onze persoonlijke cursus Engels op maat.

De lesstof van onze cursus Engels in Den Haag

Als u een cursus Engels in Den Haag volgt via The English Center dan profiteert u direct van meerdere voordelen. Er bestaan natuurlijk vele redenen waarom iemand graag beter Engels wil leren spreken. Wat de reden ook is, bij ons staat u als cursist centraal. De lesstof en leswijze wordt daarom afgestemd op het doel dat u met de cursus Engels wilt bereiken.

Dankzij onze persoonlijke aanpak stellen we u in staat om snel een hoger niveau Engels te leren spreken. Bij The English Center leveren onze native speakers u de mogelijkheid om het Brits Engels te leren of het Amerikaans Engels.

Contacteer ons voor een cursus Engels in Den Haag

Verrijk uzelf en doe een cursus Engels in Den Haag. U kunt vandaag nog contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Een eerste gesprek is bij The English Center altijd gratis en vrijblijvend.

Via de website kunt u uzelf inschrijven en natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met ons hoofdkantoor: telefonisch: 020 823 0569 en via e-mail info@englishcenter.nl. We hopen u binnenkort te ontmoeten!

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2023. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?