Cursus Engels Amsterdam

U wilt graag een cursus Engels in Amsterdam volgen? Dat kan bij The English Center op uw eigen niveau. Wij bedienen voor het leren van Engels een brede doelgroep en ook u kunt bij ons terecht. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en daarin kunnen wij uw wensen en doelen met betrekking tot de Engelse taal bespreken. Met het leren van een wereldtaal kunt u zich overal redden. Voor het leren van zakelijk Engels bieden wij u overigens een apart programma.

​Cursus Engels in Amsterdam op elk niveau

U kunt bij ons een cursus Engels in Amsterdam volgen op elk gewenst niveau en voor uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld om voorbereid te worden op een examen of om de taal perfect te leren voor uw beroepsuitoefening. Woont u in Hoofddorp, Uithoorn of Amstelveen, dan kunt u ons prima bereiken. The English Center is namelijk actief in meerdere plaatsen. Zo kunt u ook uitstekend bij ons terecht vanuit de regio rond Aalsmeer en Badhoevedorp. U hoeft dus nooit ver te reizen en krijgt in uw eigen omgeving les van native speakers.

Professionele cursus Engels in Amsterdam

Als u een cursus Engels in Amsterdam volgt via The English Center profiteert u direct van meerdere voordelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van Engelse les en maken daarbij gebruik van de beste taalprogramma’s. Verder bieden wij een ontspannen leeromgeving en is er altijd sprake van persoonlijke aandacht. Neem vrijblijvend contact op voor het volgen van een cursus Engels bij The English Center.

Wat anderen zeggen over The English Center

©2006-2022. The English Center

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?